Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Többedik szülés (3.4. stb)...

Többedik szülés (3.4. stb) miben volt másabb az előzőeknél?

Figyelt kérdés
Gyorsabb-lassabb lefolyású?Fájdalamasabb vagy kevésbé volt az?Máshogy is indult meg?
2016. júl. 21. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szülést megelőző hetek egyre nehezebbek voltak, nagyon sok jósló és kínlódás, viszont maga a szülés egyre gyorsabb lett, nem feltétlenül kevésbé fájdalmas, bár ezt szerintem évek távlatából nehéz objektíven látni.

A rutin biztos sokat segít, hogy az ember tudja, mi után mi következik, illetve hogyan kell "jól lélegezni" stb.

Azt mondják, a negyedik megint nehezebb szokott lenni, hát az ősszel meglátom én is... :)

Minden esetre nem bánnám, ha "közelebb utazhatnék" a terminushoz, de mindennek meg van a maga ideje...

A megindulás is mindháromnál más volt nekem.

Az tendencia volt, hogy egyre bizonytalanabb lettem, hogy most indul vagy sem, aztán amikor tényleg indult, akkor mindig biztosan tudtam. Ebben reménykedem most is, meg attól félek egy picit, hogy beérjünk, mert az idő nálunk így volt:

1) 26 óra, 2) 4,5 óra, 3) 1óra 40perc (de az első fél órában még visszaaludtam a 10 percesek között...)

2016. júl. 21. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a harmadik volt a legnehezebb, a negyedik sétagalopp.
2016. júl. 21. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 4x szültem. Nem igaz, hogy a negyedik nehezebb. Szerintem nem is lehet ilyeneket általánosítani! Az biztos, hogy mindegyik egyre gyorsabb lefolyású volt. És ezért van az, hogy mivel intenzívebbek a fájások, és gyorsabb a szülés. De utólag (persze ezt közben nem így éreztem) mindig megállapítottam, hogy na ez most jobban ment, mint az előző... :D:D:D De azon én is mindig röhögtem magamon utólag, hogy én is eljátszottam az első szülőt, hogy jaj most akkor mivaaan?! Csak nem szülni fogok? Áá... nem. Még ez nem az volt. De most... most lehet, hogy beindul???? Nem, mégsem... s amikor tényleg beindul, na akkor nincs kérdés! De nekem is mindegyik másképp indult be! Igazából mindegyiknél fájással indult, de teljesen más fájással, mint a jóslók. Nem tudom, miért mondják, hogy ha a jóslók erősödni kezdenek, mert amikor beindul, akkor eleve nem is olyan, mint a jósló. Na mindegy!
2016. júl. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!