Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes terhes vagyok és nem...

37 hetes terhes vagyok és nem értem szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval 33 hetesen befordult a babám fejvégű fekvésbe és azóta csak a jobb oldalamon nyomta ki magát bal oldalt semmit ma reggelre pedig csak a bal oldalt nyomja ki magát jobb oldalt semmi ugye ez nem azt jelenti hogy már nem fejvégű? első babám. Köszi a válaszokat előre

2016. júl. 20. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Forgott egyet a tengelye körül.
2016. júl. 20. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem nem
2016. júl. 20. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Miért ne lenne fejvégű? Ha fekszem az ágyban fejjel a fal felé és megfordulok a másik oldalamra, akkor máris irányt változtattam?
2016. júl. 20. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Sztem sem fordult meg, csak lehet hogy eddig bal oldalon volt a popója, most meg a másik oldalára fordult, és jobb oldalon nyomja ki a popóját, ennyire egyszerű is lehet a dolog :)
2016. júl. 20. 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 20. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen forgások miatt a lányom szívhangját hol jobb hol bal oldalon lehetett megtalálni.Néha elgondolkodtam bizti egyedül van e 😂
2016. júl. 20. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó pont így van nálam is én is elgonolkodtam hogy tényleg egyedül van e :)
2016. júl. 21. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!