Meddig kell korházban maradni szülés után a Bajcsy kórházban? És mit kell vinni?
Betétet és pelust is kell vinni, mert szülés előtt-után kapsz betétet, de az osztályon már nem. Pelust is vigyél, mert van csecsemős aki ad, és van aki kér tőled, legyen nálad. Általában a 4. napon kiengednek (ha este szülsz, akkor az 5. napon - én 22.50-kor szültem vasárnap, és csütörtökön engedtek haza).
Vigyél kiskesztyűt, meg textilpelust is.
Én egy hónapja szültem ott, nekem a szülőszobában sem adtak betétet, csak akkor amikor már elfogyott az sajátom. 3 éjszakát kell benn maradni, ha este 6-ig megszülsz. Eldobható pelust és textil pelust is vigyél. Ha akarod lehet kórházi ruciban a baba én sajátot vittem. Cumis üveget is vigyél, mert ha vizet kérsz neki vagy tápszert akkor kelleni fog. Popsi krémet sem adnak a babának.Algopyrin sem árt, mert csak az első éjszaka kaptam fájdalom csillapítót. Azután akkor amikor a fogadott szülésznőm műszakban volt. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj! Szívesen segítek!
Könnyű szülést és sok boldogságot Nektek!
Pf... Hát ez aztán a kiszolgálás! És mit csinálnak, ha épp váratlanul indul be a szülés, és nincs még otthon minden? Lavort adnak amibe csöpög a vér?? :S
Köszi a választ, akkor majd készülök. Barátnőm a Váci kórházban szült, neogranormon popsitörlőt, és libero pelust kaptak a babák... Akkor saját ruhában is lehet?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!