Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülész ovosnak milyen ajándék...

Szülész ovosnak milyen ajándékot lenne jó ötlet adni? Fiatal (29éves) nő

Figyelt kérdés

2016. júl. 13. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
pénzt, borítékban.
2016. júl. 13. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
De te kije vagy? Ő a szülészed, vagy ismerős, barát, stb.?
2016. júl. 13. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Kicsit elbizonytalanodtam, hogy a szuleszorvos 29 éves nő, vagy a kérdező. ☺ Pl. ajándékozhatsz neki benzinutalványt ha kocsival jár, tudtommal csak az Agipnak és a Molnak van ilyenje, ilyen kártya, bármelyik benzinkútnál meg tudod venni. Én egy 50ezres ilyen utalványt jó ajándéknak tartok, ha pénzt nem szeretnél adni vagy nem fogad el. Amikor én adtam, annak örült az orvos.
2016. júl. 13. 19:23
 4/10 A kérdező kommentje:
A pénz mellé gondoltam, ő a szülész orvosom
2016. júl. 13. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Pénz mellé semmit.Minek?
2016. júl. 13. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Én egy szép tollat adtam gravírozva. Imádta a tollakat.
2016. júl. 13. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne légy hüle, pénz mellé tök felesleges bármit adni. Ha olyan sok van, akkor adhatsz neki is sokat. De ne gondold, hogy évek múlva is számon fogja tartani és extra kivételezett betege leszel csak azért mert most túlzásba esel.
2016. júl. 13. 21:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szeretnék extra kivételezett beteg lenni viszont úgy gondolom hogy megérdemel a pénz mellé még valamit!
2016. júl. 13. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:

A pénzt arra költi amire akarja.Ismerek olyan orvost pl aki pénzt el sem fogad,csak ajándékot.De abból bármit üveg bortól kezdve a herendi porcelánig mindent 😊

Én személy szerint egész jó kapcsolatot ápolok a nőgyógyászommal,vannak problémáim emiatt ha nem vagyok terhes is mennem kell vizsgálatra,uhra stb.Csak akkor merült fel bennem h veszek neki ajándékot amikor nem fogadta el a pénzt,pedig tbs rendelésére ha megyek,bejelentkezek,megcsörgetem és szinte azonnal behívnak 😊

2016. júl. 14. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
en is adtam a penz melle, egy uveg bort, a varratszedesnel pedig egy csokit :D hoztak be nekem latogatok es egy nagyon finomat neki adtam azokbol. Orult neki mindig, es en is :)
2016. júl. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!