Mennyit fizettetek a nőgyógyászotoknak terhesen a vizsgálatokért és mennyit fogtok a szülésért?
Megmondta, hogy mennyit kér, vagy rátok bízta?
Melyik településről írtok?
köszi
Kedves utolsó, teljesen egyetértek Veled, nagyon szomorú hogy ilyen sokba kerül ha valaki magándokit szeretne, én is csak azért vállaltam be mert engem megnyugtat ha olyan orvos van velem aki végigkísérte a terhességem és maximálisan megbízom benne.
(én vagyok a 10.000/ vizsgálat, 100.000/szülés)
Sajnos szomorú hogy itt tart a világ, de olyan szempontból megértem a dokikat akik ilyen sok pénzt kérnek a szülésért, mert nekik van a legeslegszebb szakmájuk a világon és szinte megfizethetetlen amit tesznek értünk, a sima fizetésük viszont nem valami sok, legalábbis nem annyi mint amit érdemelnének.
Nekem sem sok a fizum és páromé sem de ezt az áldozatot vállaljuk :(
nos, én is csak tátom a számat.
nekem a magánrendelés Uh-val együtt 8000Ft+1 kiskép a babóról. szülésért 30 max 40ezret fogunk adni, szülésznőnek 15ezer körül. többre nem telik. szerencsémre a doki nem is hajlandó erről beszélni és nem háborodik fel azon sem ha semmit sem kap.
igaz még messze van a szülés, de én ettől nem fogok eltéárni, még akkor sem ha ne adj ég császáros leszek.
17 heteske
Aki magándokihoz jár ott az orvos megmondta előre, hogy mennyit kér a szülésért és ad róla számlát?
Én magándokihoz járok nála is szeretnék szülni, (egy átlag vizsgálat 8e szokott lenni) terhességnél kb. hány vizsgálatra kell menni?
Kedves utolsó. Az én orvosom nem ad számlát a vizsgálatokról. Nem kérdeztem rá konkrétan, hogy mennyiért vállalja a szülést, Ő meg nem mondott árat. Adok majd a munkája alapján, kb 40-50 ezerre gondoltam.
Havonta 1x jártam hozzá a 30.hétig, eddig 8x voltam mert az elején 2x kellett mennem az Uh miatt. A 30.héttől pedig három hetente kell mennem, azaz összesen 8 + 3 alkalom.
Én Gyöngyösön járok egy elég elismert dokihoz magánrendelésre, a vizsgálatokért 6000 Ft-ot kér el, ált. 2 hetente vagy havonta hívott vissza magánrendelésre, gondolom hogy minnél többet fizessek neki.....
Kb. 2 hetem van még a szülésig, de szerencsére ő nem mondta, hogy mennyit kér érte, én max. 30000-re gondoltam, mert szerintem eddig is nagyon sokat adtam, és nem lehet panasza. Most ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, rájöttem, hogy a szülésznőnek is illik adni, neki már nem tudom hogy fogok, mert 30-am van rá össz-vissz, legfeljebb 10000-ret a szülésznőnek, 20000-ret az orvosnak, de az a 20000 meg már nevetséges összeg, úgyhogy nem tudom hogy lesz...
Hát, kerekedik a szemem :-O
Nyiregyházi avgyok. magánrendelés 8.000Ft. ebben van UH és 1-2 foto a babáról 2D-ben. ebben benne volt elején a rákszűrés is. egyszóvalminden vizsgálat ennyibe került edig.
szülésért én 30ezer körül fogok adni, szeretnék szülésznőt is, neki olyan 15ezer körül gondoltam. mi ennyit tudunk csak adni, szerencsére a dokim nem pénzéhhes, lehet még ezt sem fogja elvenni, hallottam már ilyet róla.
14.41-es vagyok.
az én dokim sem ad számlát. a szülésre meg tilos rákérdezni nála, nem nyilatkozik, scak zavarba jön. nagyon rendes, még nem pénzéhhes 8egyenlőre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!