Ez már a vajúdás jele?
Mar tegnap be kellett vna menned a biztonsag kedveert, mert ha a magzatviz volt, akkor fertoesveszelynek vagy kiteve.
Menj be, ott megmondjak.
Nekem nagyon sok folyásom volt az utolsó 2-3-4 hétben és volt mikor egyszerre jött nagyon sok, 2x is használtam magzatvízszivárgást jelző betétet és negatív lett az eredmény, szóval folyás volt.
Viszont tudni kell, hogy bakteriális fertőzés esetén fals pozitív lehet az eredmény. De az utolsó hetekben se veszélytelen egy fertőzés (nyilván koraszülést már nem okoz de szülés közben azért nem kéne jelen lennie) szóval nem vaklárma bemenni a kórházba, ha bejelez a betét.
Egyébként 5x voltam ügyeleten, egyszer barnázás miatt, egyszer mert beindult a szülés, a másik 3 alkalom a saját megnyugtatásom miatt pl nem mozog a baba vagy görcsölés. Minden alkalommal normálisak voltak, nem néztek hülyének azért, mert paramami vagyok. Amikor nem tudtam jósló vagy fájás 31 hetesen még úgy engedtek el, hogy nyugodtan menjek vissza ha van ilyen és nem múlik. Bementem volna én magzatvízszivárgással is csak pár óra alatt kizártam a lehetőséget a betéttel így nem láttam értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!