Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha most beindulna a szülés...

Ha most beindulna a szülés nem tartanák vissza, ugye?

Figyelt kérdés
36+2hetes vagyok. Terhességi epepangásom van amire gyógyszert szedek így javult a vérképem és megszűntek a tünetek is. Most tegnap egész nap jóslók voltak, de elmúltak nem voltak rendszeresek. Ha netán rendszereződnek, és beindulna, ugye nem tartanák már vissza? Tartok az epeepangás miatt is hogy ne legyen a babának baja belőle. A dokim megvárná a 38, hetet. De ha előbb beindulna nem tartanák vissza, ugye? Egy hete mérték 2890grammnak.
2016. júl. 5. 08:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem akartam kötekedni,egyáltalán nem!Csak ez a mondatod:

"és igen, nagyon életszerű, hogy a 36. hétre született nem koraszülött babák lélegeztetőgépen vannak" kicsit megzavart.Mert se smile,se semmi nem volt,ami jelezte volna az iróniát.

2016. júl. 5. 19:06
 22/22 A kérdező kommentje:

No hogy eloszlassam a kételyeket tegnap este óta kórhazban vagyok rendszertelen fajásokkal 3 ujjnyira tágultam. Az ügyeletes vissza akarta tartani majd megjőtt a dokim reggel és most osztalyon vagyok és varom hogy tovább táguljak

Haza nem engednek és mivel a szemem miatt császár lesz így várni kell hogy mi lesz. Nem kaptam semmit csak tüdőérlelőt meg antibiotikumot profilaxisként. Tehát nem korababa a 36 hetet betöltött magzat már megszülethet. Itt várok és várok a rendszereződő fàjásokra.

2016. júl. 6. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!