Eü ok miatt tervezett császáros leszek. Mennyire fontos a hasleszorító viselése? Műtét után mikortól szabad felvenni és meddig kell használni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:52
1/12 anonim válasza:
Én a 4. napon kezdtem el hordani (már amikor itthon voltam) a hasleszorítót és kb. 3-4 hónapig használtam, addig amíg teljesen vissza húzódott a hasam.
Ajánlom még neked a sebre a Contractubex gélt, ettől a seb nem "hurkásodik", én ezt is használtam a 4. naptól.
2/12 anonim válasza:
Én az első 2 nap még nem bírtam felvenni, mert nagyon húzódott a sebem, alig bírtam mozogni. 3 naptól kezdve hordtam és sokat visszament a hasam. Hogy meddig kell használni azt nem tudom, még most is szoktam hordani 6 héttel a szülés után(én sokat híztam, nagy lett a hasam).
3/12 anonim válasza:
Ahol én szültem császárral nem engedték hasleszorítót csak a ramofix hálót.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Ismerem a Contractubex-et, tényleg jó! Jó egészséget, sok boldogságot! :)
2010. ápr. 14. 18:22
5/12 anonim válasza:
Én is programozott császáros leszek (a szemem miatt), júniusban. És nem is tudtam, hogy szabad hasleszorítót használni utána. Én a neten olvastam egy orvos véleményét, aki azt írta, hogy nem ajánlja. De azóta nem is foglalkoztam a témával. Lehet utánanézek én is.
6/12 anonim válasza:
Én már amikor felállítottak, rögtön felvettem a hasszorítós bugyit, nekem kimondottan kényelmes volt, mert tartotta a hasam. És amikor hazamentem a kórházból már szép lapos volt a hasam.
7/12 anonim válasza:
Néunk a szülés után a 2. naptól ajánlják (akkor veszik ki a csöveket). A természetes szülés után nem szokták javasolni. Én közel két hónapig hordtam. Könnyebb volt a babát ellátni vele.
8/12 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy ilyen?
2010. ápr. 20. 06:59
9/12 anonim válasza:
szia!
nekem nem engedték!én is megvettem és nem is használtam!
10/12 anonim válasza:
én is úgy tudom hogy többet árt mint használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!