Az orvos azt mondta, hétvégén meglessz a baba. Mennyire lehet hinni ennek?
40. Hetes kismama vagyok. Pénteken voltam nst-n ahol meg is vizsgált a doki. Mondtam hogy elment a nyákdugó meg hogy keményedik a hasam néha. Azt mondta szépen lentvan a baba feje. És Hogy szépen tágulok. Elmondása szerint ha este nem is de hétvégén meglessz a baba.
Mennyire hihetek ebben.
nekem is ezt mondta, és még másfél hetet bent volt a baba.
de drukkolok, hogy megszülessen :)
Szerintem hihetsz neki. Én a szülés előtti napon nagyon sokat keményedtem, én csak éreztem, de gondolom látszott volna nst-n csak nem volt aznap vizsgálatom. Szóval voltak nálam is történések már vajúdás előtt.
Tudja az orvos mit látott és mit jelent az.
Könnyű szülést! :)
Nem igazán tudják.
Nekem azt mondták egyik nap (38héten), hogy fenn a hasam, nem lesz itt egy darabig semmi. Na hajnalban indult a szülés.
Szerintem semennyire, maximum akkor, ha tesz róla a dokid, hogy kijöjjön.
Tőlem reggel 9-kor kérdezte az orvosom, hogy mikor szülünk màr (41. hét), ujjnyi volt a méhszàj, de semmi jele nem volt, hogy jönne a baba. Még este 6kor a szülésznőmet is hìvtam, hogy nyugodtan làtogassa meg az anyukàjàt, nem lesz ebből semmi. 12-kor meg hìvtam, hogy akkor legyen szíves visszafordulni, asszem szülünk. 1 utàn pedig megszületett.
Az elsőnél reggel a dokim sejtette, hogy lesz valami, ìgy délután 2-re visszahívott. Részemről semmit nem éreztem. Volt nst, felvétel, minden ami kell, 6 előtt megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!