Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az orvos azt mondta, hétvégén...

Az orvos azt mondta, hétvégén meglessz a baba. Mennyire lehet hinni ennek?

Figyelt kérdés

40. Hetes kismama vagyok. Pénteken voltam nst-n ahol meg is vizsgált a doki. Mondtam hogy elment a nyákdugó meg hogy keményedik a hasam néha. Azt mondta szépen lentvan a baba feje. És Hogy szépen tágulok. Elmondása szerint ha este nem is de hétvégén meglessz a baba.

Mennyire hihetek ebben.

#Baba a hétvégén #meglessz a baba #az orvos szerint
2016. júl. 2. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hinnék neki, főleg hogy ma este jön a hidegfront, jégesővel és nagy széllel.
2016. júl. 2. 13:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ezt mondta, és még másfél hetet bent volt a baba.

de drukkolok, hogy megszülessen :)

2016. júl. 2. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hihetsz neki. Én a szülés előtti napon nagyon sokat keményedtem, én csak éreztem, de gondolom látszott volna nst-n csak nem volt aznap vizsgálatom. Szóval voltak nálam is történések már vajúdás előtt.

Tudja az orvos mit látott és mit jelent az.

Könnyű szülést! :)

2016. júl. 2. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem is ezt mondta annó 39. hetesen. 42 hetesen meg indítani kellett... Szóval én erős fenntartással kezelném már az ilyen kijelentéseket. 3:)
2016. júl. 2. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudják.

Nekem azt mondták egyik nap (38héten), hogy fenn a hasam, nem lesz itt egy darabig semmi. Na hajnalban indult a szülés.

2016. júl. 2. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semennyire, maximum akkor, ha tesz róla a dokid, hogy kijöjjön.

Tőlem reggel 9-kor kérdezte az orvosom, hogy mikor szülünk màr (41. hét), ujjnyi volt a méhszàj, de semmi jele nem volt, hogy jönne a baba. Még este 6kor a szülésznőmet is hìvtam, hogy nyugodtan làtogassa meg az anyukàjàt, nem lesz ebből semmi. 12-kor meg hìvtam, hogy akkor legyen szíves visszafordulni, asszem szülünk. 1 utàn pedig megszületett.

Az elsőnél reggel a dokim sejtette, hogy lesz valami, ìgy délután 2-re visszahívott. Részemről semmit nem éreztem. Volt nst, felvétel, minden ami kell, 6 előtt megszületett.

2016. júl. 2. 14:10
 7/12 Kikyo1997 ***** válasza:
Nálunk meg az orvos 1 honapal korábban is azt mondta hogy mindjárt szülök meg a vizsgálatokon is mondogaták egyfojtában hogy szülni fogok aztán 1 honap mulva let csak meg a ki irt idő pont után 2hétel születet töbször is modositotak a ki irt napon mert nagyon nagy volt a baba ahoz képest 3810 grammal születet és 54centivel el nézték magyarországon itt kint Német országban az orvos meg nézet és mondta is 1-2nap és jöhetnek visza ugy is let! :D gratulálok a picihez :) egy 5hos anyuka :)
2016. júl. 2. 15:07
 8/12 Kikyo1997 ***** válasza:
El irtam 5honapos kis lány anyukája :)
2016. júl. 2. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Amikor én annak idején voltam nála (péntek délután), azt mondta, visszajövök én még az éjjel... és másnap hajnalban tényleg :)
2016. júl. 2. 15:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönöm. Kisebb fájások vannak időközönként. De semmi különös. Majd úgy is akkor jön mikor ő szeretne. :D
2016. júl. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!