Mit mondjak a gyerekorvosnak? El fogja hinni? (lent)
Figyelt kérdés
reggel elaludtam és lekéstem a vonatokat nem tudok már mivel bemenni meg már elkezdődött az óra is és elég messza lakom a sulitol..anyum nem tud már igazolni és már 1 órát is kell valahogy igazolni és ezért gondoltam h elmegyek a gyerekdokihoz azzal a mesével hogy fájt a fejem és hányingerem is volt ezért nem mentem délután... szerintetek elhiszi és leigazolja a napomat?? köszi a válaszokat 15/L2014. okt. 22. 08:04
1/3 anonim válasza:
igen el fogja hinni... le is fogja igazolni, de azért máskor próbálj ne elaludni, mert ha nem tud már anyukád igazolást adni, akkor az orvos egy idő után elgondolkodik majd, hogy miért járkálsz hozzá :)
2/3 A kérdező kommentje:
nem fogok sürün járkálni mert nem akarok lógni csak ma negyon elaludtam://
2014. okt. 22. 10:07
3/3 anonim válasza:
Hivatkozz vesegörcsre. Az együtt jár a fent leírt tünetekkel. :) Máskor pedig feküdj le időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!