Lehet hinni azoknak a dolgoknak amik az interneten vannak "a köröm jelzései" címszó alatt?
Figyelt kérdés
Elég sok bajom van mostanában a körmömmel és utánna néztem a dolgoknak. Találtam egy olyan részt, ahol azt írja, ha valakinek hiányzik a holdja, annak szívproblémái vannak.
Nekem a két gyűrűs- és a két kisujjamon nincs hold.
A múltkor szívritmuszavarom volt. Kicsit be is pánikoltam akkor.
Van köze a köröm holdjának a szívemhez?
Menjek orvoshoz?
25/L
2013. febr. 12. 09:59
1/8 anonim válasza:
En is kivancsi lennek ra. Szedulni nem szoktal, vagy barmi panasz ami ezzel lehet kapcsolatos?
2/8 A kérdező kommentje:
De néha előfordul, de azt betudtam annak, hogy amúgy is alacsony a vérnyomásom.
2013. febr. 12. 11:36
3/8 A kérdező kommentje:
basszus...
Lehet annak is köze?
2013. febr. 12. 11:42
4/8 anonim válasza:
Megcsak ismerkedek a temaval, ugyhogy ne vedd kezpenznek amit mondok, de lehet akkor a szived nem tul eleg vernyomast nyomni(?) ezert rosszul erzi magat.
6/8 anonim válasza:
Van, ami helyesen van írva a neten, van, ami nem. Nekem a 10-ből 5 körömnél nincs hold, és a szívemnek soha nem volt baja.
Műkörmös vagyok, még értek is hozzá valamicskét, de sok esetben ostobaságokat írnak a neten.
7/8 anonim válasza:
ja, még annyi, hogy egy vendégem sincs a 80-ból, akinek meglenne mind a 10 holdacskája.
8/8 A kérdező kommentje:
Na végre egy megnyugtató válasz! :-)
Köszönöm!!
2013. febr. 13. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!