Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan 8 honappal is...

Szules utan 8 honappal is rossz kozerzet, faradtsag, kimerultseg, erotlenseg. Ez mar orokke igy marad, vagy javulni fog?

Figyelt kérdés

8 honapja szultem, es ejszaka tobbnyire aludni is tudok, mert a picikem 7 hetes koratol atalussza az ejszakat.

Ugyhogy nem emiatt vagyok faradt.

Elegge aggaszto, hogy minden reggel hulla faradtan kelek, este nem birok elaludni, napkozben is kimerult vagyok, fajnak az izmaim, magas a pulzusom. Nem hinnem, hogy vashiany, mert amikor szedtem, akkor sem valtozott ez meg.

Meddig tarthat ez a szules utani allapot?

Sose leszek olyan, mint terhesseg elott?

En mar elore felek igy visszamenni dolgozni, hogy fogom birni az iramot?

2016. jún. 29. 09:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A dühroham,meg ingerültség is lehet inzulinrezisztencia. A székrekedésre egyél mindennap két szem diót.
2016. jún. 29. 13:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyjabol igy etkezunk ferjemmel. Es sajnos ugyanugy fenn allnak a panaszok.
2016. jún. 29. 13:59
 13/14 anonim ***** válasza:
pajzsmirigy (tsh) és teljes vérkép, mind a kettőt ki tudja írni ingyen a háziorvosod. de ha nem akarsz várni, be lehet menni reggel éhgyomorra egy Centrumlabba, aztán megnézeted.
2016. jún. 29. 18:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megyek verkepre 😊
2016. jún. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!