Hogy kell szülni, honnan fogom tudni hogy kell "nyomni" pontosan?
Ez nekem is megfordult a fejemben az első előtt,de érezni fogod. Igazából nem is tudsz mit csinálni mert jön a tolófájás és az olyan automatikus,hogy magadtól is elkezdesz nyomni ösztönből. Nem fogod eltéveszteni :)
Meg szólni fognak. Én pl akkor is nyomtam mikor nem jött még a toló,de rám is szóltak hogy csak a tolófájásnál nyomjak. De mondom,az annyira ösztönösen jön,hogy nem eltéveszthető. Gondolom ha nálam így történt akkor másnál is. És igen,mintha nagy wc-znél. :D
A héten szültem. Első baba.
Nekem a szülésznő kakilási ingernek hívta. Igazából tényleg olyan. Jön egy inger mintha mindjárt bekakilnál, és vissza sem bírod tartani, nyomsz, mintha wc-n lennél.
Nekem tolofajasom csak akkor volt, amikor 8 cmre voltam nyitva, mondta is az orvos, hogy tartsam vissza, de egyszeruen nem tudtam, nyomnom kellett. Szerencsere nem lett baj, viszont amikor mar teljesen nyitva voltam, akkor nem voltak tolofajasaim, sima fajasoknal kellett nyomnom.
A szuleszno segitett, nagy levegot kellett vennem, o szamolt 10ig hangosan, es addig nyomnom kellett. Mondta, hogy ne a huvelyemre koncentraljak, hanem ugy nyomjak, mintha nagywcznek. 1 ora alatt lett igy meg a baba, milott kijott azt hittem, hogy urulek fog kijonni, mondtm is a szulesznek, hogy ugy erzem, hogy nagywcre kell mennem :D o meg mondta, hogy az jo, az mar a baba, nyomjak csak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!