Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit számolok rosszul? Az...

Mit számolok rosszul? Az általam számolt dátum nem egyezik meg az orvoséval.

Figyelt kérdés
Vizsgálaton voltam, 7+3 hetes terhes vagyok az orvos megállapítása szerint. Ugyancsak ő 2017.02.02-t írt a lapomra szülési dátumként. Én akárhogy számolom korábbi dátum jön ki, január 30. Tulajdonképpen csak 3 nap a különbség, és ugyebár ez is csak irányadó, hiszen a babák általában nem tartják az ütemtervet, csak kíváncsiságból gondolkozok azon, hogy én mit számolok másként?
2016. jún. 16. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Többféle számolás létezik, itt korábban olvastam ezt a 3 napos ráadást is nem egyszer, nekem plusz 1 nap volt. Örülj neki, nem nagy élmény naponta NST-re járni. :)
2016. jún. 16. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy UH alapján vagy 7+3 hetes, utolsó menzesz alapján meg február 2-a a szülés várható ideje. Ha április 25-én jött meg utoljára, akkor január 30 a kiírt dátum, ha meg április 28-án, akkor február 2.
2016. jún. 16. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy ötlet,de lehet a menstruációs ciklusod hossza miatt van eltérés.pl 27 napos ciklusaid vannak,de az orvos 30 napossal számolta
2016. jún. 16. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:
A menstruációm nem mérvadó, rettenetesen rendszertelen, április első napjaiban volt utoljára. Szóval még a nőgyógyásznak sem tudtam megmondani, hogy hány naposak a ciklusaim, néha 35, néha 50.
2016. jún. 16. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert az orvos nem 40 hetet leszámolja a naptáron, hanem fejben így számolják: utolsó menstruáció dátumából kivon 3 hónapot és ehhez hozzáad 7 napot. Nekem ebből volt is mindenféle zavar, nem tudták eldönteni hány nappal hordtam túl, mert a főorvos így számolt, az én orvoson meg korrigálta az uh méretekkel, és az alapján 6 nappal korábbra voltam kiírva.
2016. jún. 16. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is 2017.02.02 re vagyok kiírva :)
2016. jún. 16. 22:35
 7/10 A kérdező kommentje:

De jóóó! :) Még nem találtam senkit, akivel egy napra lennék kiírva :D

Mesélj kicsit, hány hetesnek + naposnak mondott az orvos? És hogy érzed magad amúgy? :)

2016. jún. 16. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:
:) 06.-án voltam dokinál akkor 5 hetesnek mondott legközelebb 27.én megyek újra szabin van sajnos.Nem szerettem volna ennyire korán menni nem is volt indokolt csak hát a vészmadarak...... Jól vagyok amúgy estére néha enyhe hányinger kap el de az sem vészes. És te hogy vagy első baba?
2016. jún. 16. 23:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Gratulálok Nektek :)

Én is jól vagyok, hányinger nincs egyelőre, csak reggelente nem kívánok semmit, sokszor délig nem is tudok lenyomni egy falatot sem a torkomon.

Első baba, és a magam 26 évével még elég tapasztalatlan vagyok. Pedig annakidején anyukámnak volt már egy hatéves lánya és egy egyéves fia ebben a korban :)

2016. jún. 17. 07:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugi!! Én is gratulálok neked első fiammal én is 26 évesen lettem várandós most jön a kistesó.. Ha enni nem is tudsz igyál sok folyadékot.. elmúlik majd ez is.. nekem szerencsém volt semmi tünetem nem volt akkor sem és most sem remélem így is marad.
2016. jún. 18. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!