Mit számolok rosszul? Az általam számolt dátum nem egyezik meg az orvoséval.
Figyelt kérdés
Vizsgálaton voltam, 7+3 hetes terhes vagyok az orvos megállapítása szerint. Ugyancsak ő 2017.02.02-t írt a lapomra szülési dátumként. Én akárhogy számolom korábbi dátum jön ki, január 30. Tulajdonképpen csak 3 nap a különbség, és ugyebár ez is csak irányadó, hiszen a babák általában nem tartják az ütemtervet, csak kíváncsiságból gondolkozok azon, hogy én mit számolok másként?2016. jún. 16. 21:23
1/10 anonim válasza:
Többféle számolás létezik, itt korábban olvastam ezt a 3 napos ráadást is nem egyszer, nekem plusz 1 nap volt. Örülj neki, nem nagy élmény naponta NST-re járni. :)
2/10 anonim válasza:
Lehet hogy UH alapján vagy 7+3 hetes, utolsó menzesz alapján meg február 2-a a szülés várható ideje. Ha április 25-én jött meg utoljára, akkor január 30 a kiírt dátum, ha meg április 28-án, akkor február 2.
3/10 anonim válasza:
Csak egy ötlet,de lehet a menstruációs ciklusod hossza miatt van eltérés.pl 27 napos ciklusaid vannak,de az orvos 30 napossal számolta
4/10 A kérdező kommentje:
A menstruációm nem mérvadó, rettenetesen rendszertelen, április első napjaiban volt utoljára. Szóval még a nőgyógyásznak sem tudtam megmondani, hogy hány naposak a ciklusaim, néha 35, néha 50.
2016. jún. 16. 21:36
5/10 anonim válasza:
Mert az orvos nem 40 hetet leszámolja a naptáron, hanem fejben így számolják: utolsó menstruáció dátumából kivon 3 hónapot és ehhez hozzáad 7 napot. Nekem ebből volt is mindenféle zavar, nem tudták eldönteni hány nappal hordtam túl, mert a főorvos így számolt, az én orvoson meg korrigálta az uh méretekkel, és az alapján 6 nappal korábbra voltam kiírva.
6/10 anonim válasza:
Én is 2017.02.02 re vagyok kiírva :)
7/10 A kérdező kommentje:
De jóóó! :) Még nem találtam senkit, akivel egy napra lennék kiírva :D
Mesélj kicsit, hány hetesnek + naposnak mondott az orvos? És hogy érzed magad amúgy? :)
2016. jún. 16. 22:45
8/10 anonim válasza:
:) 06.-án voltam dokinál akkor 5 hetesnek mondott legközelebb 27.én megyek újra szabin van sajnos.Nem szerettem volna ennyire korán menni nem is volt indokolt csak hát a vészmadarak...... Jól vagyok amúgy estére néha enyhe hányinger kap el de az sem vészes. És te hogy vagy első baba?
9/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek :)
Én is jól vagyok, hányinger nincs egyelőre, csak reggelente nem kívánok semmit, sokszor délig nem is tudok lenyomni egy falatot sem a torkomon.
Első baba, és a magam 26 évével még elég tapasztalatlan vagyok. Pedig annakidején anyukámnak volt már egy hatéves lánya és egy egyéves fia ebben a korban :)
2016. jún. 17. 07:22
10/10 anonim válasza:
Szia! Nyugi!! Én is gratulálok neked első fiammal én is 26 évesen lettem várandós most jön a kistesó.. Ha enni nem is tudsz igyál sok folyadékot.. elmúlik majd ez is.. nekem szerencsém volt semmi tünetem nem volt akkor sem és most sem remélem így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!