38. Hét furcsa fájdalom?
Nekem kb megállás nèlkül nyilalgatott ennyi idősen.. Napra pontosan 40.hèten èrkezett a baba,semmi előjjel. Ctg-n mondták h 5percesek mar a fajasaim.
Egy hèttel előtte pár óráig voltak jóslók.
Azt úgy fogod èrezni mintha a baba nagyon nyomná magát ki. Feszül a pocakod... De ugye nem a baba nyomja ki magát hanem a mèhed húzódik már össze.
Ne lovalld bele magad h 2hèttel előbb jön a baba, nekem a dokik is azt mondták ès borzalmas volt ez az utolsó kèt hèt,pont ezèrt mert biztos voltam benne h előbb jön!
Könnyű, èa gyors szülèst kívánok :)
37. Héttől már érettnek számít, ha megszületik, és a legtöbben (kb. 80%) a kiírás napjától számított két hetes időtartományon belül szül. Azaz 38-42. Héten.
Úgyhogy ne idegeskedj azon se, ha elindulna.
Sajnos változó, hogy a jelek kinél mit mutatnak, másfél hete volt hasonló méhszájs állapotom, mint Neked, jósló fájásaim vannak, de még egyben vagyok a 39. héten.
Szóval még bőven szülhetsz két hét múlva, de akár ma is.
Nekem a nődokim két hete mondogatja hogy bármikor megszülhetek mert annyi jelet produkálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!