Furcsa kérdés így utólag már, de kíváncsi lennék mi volt ez pontosan és miért? Többi lenn.
38+6 hétre született meg a kisfiam. A doki előre már azt mondta (34. hét körül), hogy könnyű szülésem lesz, 1 cm-re nyitva voltam akkor már.
Reggel 5-től 6-ig folydogált a magzatvizem, 6 körül értünk be a szülészetre. Nagyon gyenge kis összehúzódásaim voltak 7 körül, később 8 után valamivel sűrűbbek lettek, de még mindig nagyon gyengék. És maradt az 1 cm tágulás. Fél 9 előtt felfektettek a szülőágyra és infúziót kötöttek be, amitől aztán jöttek a fájások rendesen és 10:45-kor már megvolt a fiam.:) Jött magától, szinte nyomnom se kellett volna, 1 percen belül kinn is volt a picim.
És akkor most a kérdés az lenne, hogy pontosan mi ez, amit kaptam és miért, mért nem kérdezték meg kérem-e egyáltalán? Igazából vajdaságban élek, itt nem magyaráznak el szépen mindig mindent az embernek, én meg annyira izgultam és vártam h megszülessen a fiam, h nem is jutott eszembe kérdezősködni, utólag sem..
De tény, hogy jobban jártam vele, bár erős hányingerem volt a fájdalomtól majdnem 1 órán keresztül.
Könnyű szülésed volt, ennyi :)
Nekem este ment el a vizem, egész éjjel vajúdtam, a végén már hánytam a fájásoktól, reggelre lett meg a baba, igaz, a vége már gyors volt, mert 1-2 nyomásra kijött egészben.
Szerencsés vagy, szerintem még segíteni sem kellett neked, a tested megoldotta magától ügyesen.
Akkor mégis azt kaptál, és bunkók voltak.
Én kérek elnézést, első hozzászóló!!!
Szegénykém, nem hagytak megszülni természetesen.
Gondolom a gátvédelemmel sem igen foglalkoztak. :(
Magzatvíz elfolyás után elvileg 24 órát várni kéne még beavatkozások nélkül...
Istennek hála hogy jól vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!