Az epidurális érzéstelenítés az, mikor a kismama deréktól lefelé nem érzi a testét?
Figyelt kérdés
Gerinc környékére adnak vmi érzéstelenítőt?2016. jún. 9. 20:22
11/15 anonim válasza:
Hat-hét óra vajúdásra, mikor már igazán beindultak a fájások, fájások alatt mindig leesett a baba szívhangja, mint kiderült, rá volt tekeredve a köldökzsinór, így császárral lett befejezve a szülés. Nem úgy volt "sürgősségi", hogy mindenki rohangált, kapkodott, inkább akkor úgy fogalmazok, hogy nem tervezett császár volt. :)
12/15 anonim válasza:
császárnál spinálist adnak, ott tilos még a fejed is megemelni. és annál tényleg nem érzed a tested deréktól lefelé.
13/15 A kérdező kommentje:
Azt én is hallottam már, hogy köldökzsinór nyakra tekeredése miatt eshet a baba szívhangja.
Van még más is, amitől kritikusan lecsökkenhet a szívhangja?
2016. jún. 9. 21:13
14/15 anonim válasza:
Ehhez nem tudok hozzaszolni,en is szulni fogok hanarsosan. Remelem nem baj ,hogy kovetem kedves kerdezo! :)
15/15 anonim válasza:
Számtalan ok miatt, akár egy elhúzódó, nehéz szülés esetén is. Azért van az orvos és a szülésznő meg a CTG, hogy figyeljenek. Ne aggódj, vigyáznak rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!