Szültetek a 37. hét végén,38. hét elején? Mekkora volt a baba? Nagyon besárgult? Meddig kellett a kórházban maradni?
Figyelt kérdés
34+3 voltam, mikor 2300 grammra jósolták a babát. Ma léptem a 37hétbe. Már nagyon szeretném, ha kinnt lenne a babó a jövő hétvégén!! Ha nagyon akarom, az befolyásolhatja, hogy mikor szülök? Egyébként tiszta víz vagyok :(2010. ápr. 11. 19:26
11/16 anonim válasza:
21:17-es vagyok.azt elfelejtettem írni h a rokonom aki 37 hétre szült,3100 grammos babát szült,és 51 cm.
12/16 anonim válasza:
Szia! 38 hét 3 napra született a lányom 4,5 kg-mal. Elfolyt a magzatvíz, úgy indult be a szülés. Nem sárgult be, 3 éjszakát töltöttünk a kórházban.
13/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok: 2 nappal szülés előtt 3600 grammra becsülték...
14/16 anonim válasza:
Én szépen kinyíltam,így a kicsi 37+3 hétre született,3090 grammal,és 53 centivel.Ez egy keddi este volt,és pénteken reggel már haza is engedtek.Kicsit besárgult,de semmi extra.
15/16 anonim válasza:
Zsófi a 38. hétre született, 2290 grammal, és 52 cm-el. Nem sárgult be, és az 5. napon jöttünk haza a kórházból. Nekem elfolyt a magzatvizem, fájásom nem volt.
Kitartás, jön majd amikor ő akar:)
16/16 anonim válasza:
37 héten lett meg kisfiam 2770 grammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!