Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a tapasztalatok császár...

Mik a tapasztalatok császár utáni szoptatás terén?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki a 2.babánál császározni fognak, 4 kg körüli farfekvéses. Úgy olvastam,császárnál nehezebb a szoptatás,mert a szülés közbeni hormonok segítenék. Nálatok ez így volt,vagy beindult rendesen azért? Mikor kaptátok meg a babát, varrás után már kézbe adták? Milyen pózban volt kényelmes,és tudtátok egyből ki-be emelgetni a kiskocsiból?
2016. máj. 28. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
en este szultem es elotte sokat vajjudtam mire csaszar lett szoval nagyon elfaradtam es ahogy kitoltak alom komaba estem, 4-5 ora is eltelt mirr odajutottam hogy szoltam hogy hozzak be a gyermekem addig egyszeruen mem voltam magamnal....igy en az elso szoptatasrol lemaradtam - gondolom tapszert adtak azert neki 40 fokban, minden esetre onnantol szoptattam es 1 eves koraig tudtam szoptatni, ez volt a cel es mintha erezte volna le is valasztotta magat.
2016. máj. 28. 21:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Örömmel olvasom,hogy nem befolyásol semmit a császár,a cikkben amit néztem nagyon írták,hogy a szülés közbeni hormonok miatt indul meg a tejtermelés, de akkor szerencsére eltúlozták a dolgot anélkül is megy :-) Meg persze azon is aggódtam,elviszik, későn lesz mellre téve,addig beitatják/beetetik de többen írtátok,hogy később kaptátok meg,és akkor sem volt gond.
2016. máj. 29. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Hosszú vajúdás után lett császár, de a műtét után 20 perccel a megfigyelőben már segítettek mellre tenni a fiamat, aki ügyesen próbálkozott. Délután született, utána nagyon fáradt volt ő is, de aznap még próbálkoztunk. Az estét külön töltöttük, de másnaptól velem volt, és nagyon ügyesen szopizott, második nap már mérhető mennyiségeket evett!

Én sokat mozogtam amint engedték, tudtam ülve is szoptatni, párnával körbebástyázva :)

3 éjszaka után mentünk haza, lassan de biztosan mindent meg tudtam addigra csinálni, lépcsőzés, baba emelgetése stb.

2016. máj. 31. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is a 2. babám született császárral. Szombaton császároztak, vasárnap már volt előtejem. Bár a babámnak nem sikerült a szopi, így fejtem neki, és üvegből adtam oda. Kb. 6 hetes koráig volt így, utána már nem volt gond a szoptatással. Átállási nehézség sem volt a cumisüvegről a cicire.

Bár a védőnőm folyamatosan azt szajkózta, hogy szoptassam, én nem voltam hajlandó erőltetni. Ha néha megpróbáltam, cicitépés és üvöltés volt. Így türelmesen kivártam és most van egy boldog szopizós babám. :)

2016. jún. 2. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!