Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés, amikor a méhlepé...

Milyen érzés, amikor a méhlepényt eltávolítják?

Figyelt kérdés
nagyon fáj?lehet érezni v.mit?mennyi idő alatt távolítják el? a válaszokat előre is köszönöm!
2007. nov. 14. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

A méglepényt is meg kell szülni...nem ők távolítják el végülis! Nem fog érezni semmit abszolút! Én legalábbis semmit sem éreztem. Majd fogják mondani, hogy most nyomjon egyet mintha szülnél olyat, és már kint is lesz a méhlepény.

Ettől félj a legkevésbé, mert ez nem fáj egyáltalán!

2007. nov. 14. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A baba születése után kb 10 perce kell ugymond megszülnöd a méhlepényt.Hasadat kívülről nyomkodva az orvos érzi ha levált már,nyomsz eggyet és kicsusszan.A gyerek születéséhez képest semmi,meg sem érzed:-):
2007. nov. 14. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Nem fogsz érezni semmit. Mire a baba megszületik,te már annyira szét leszel szakadva, hogy egy méhlepény kicsúszik rajta. A szülésznő kihúzza belőled miután levált, miközben te nyomsz egyet, de nem érzel semmit. Kb. 10 perc a leválás, de valaki a gyerekkel együtt megszüli. Én rá 10 percre nyomtam ki, de semmit nem éreztem.

2007. nov. 14. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát belőlem kitépték a méhlepényt a köldökzsinórnál fogva és a doki belekönyökölt a hasamba,úgyhogy nagyon szarul esett szülés után.

A másodiknál már megvárták mig leválik és kicsúszott észrevétlenül.Ha normális az orvosod te sem fogsz semmit érezni,mert ez nem fáj.

2007. nov. 15. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!