Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 kilos (vagy nagyobb) csemete...

4 kilos (vagy nagyobb) csemete utan, ki mikor allt labra?

Figyelt kérdés
3 hete szultem, es meg nem szunt meg a fajdalom a nemi szervem tajekan. Ha a labaimat ha mozgatom faj, a labaimat sem tudom minden iranyba mozgatni. A jaras, felallas, agybol valo felkeles fajdalmat okoz, sot meg az is ha egymas melle teszem a labaim. Pl a babakocsin a feket nem tudom a labammal lenyomni, nem tudok vele erot kifejteni:( Ez normalis? Ha nem mozgatom a labaim akkor is faj, csak nem annyira.
2016. máj. 23. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

4,30 volt a fiam, pont ezek a fájdalmak miatt könyörögtem már a végén indításért és még most sem jobb (4 éves), mert nem mentem el orvoshoz utána :(

Nem tudom felemelni a bal lábam például rendesen, egyszerűen nem működök jól. Szerintem minél hamarabb lásson egy ortopéd orvos.

2016. máj. 23. 09:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, neked ezek a fajdalmak, mar terhesseg alatt leteztek? Nekem szules utan jelentkezett a problema. Termeszetesen termeszetes uton szultem. (Gondolom csaszarosoknak nincsenek ilyen problamaik)
2016. máj. 23. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Első gyerekkel csak szülés után jöttek ezek a fájdalmak, kellett vagy 1,5 hónap, mire totál rendbejöttem (4380 gr), de szép lassan azért regenerálódtam. A másodikkal a 20-22 hét körül már fájt mindenem, alig tudtam menni, el is kellett jönnöm táppénzre. Szülés után egy héttel már semmi bajom nem volt (4450gr). Szerintem vàrd meg a 6 hetes kontrollt, és említsd meg a dokidnak, hogy mit érzel. Valószínűleg tovább fog küldeni ortopédiára.
2016. máj. 23. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3,2 kilós babát szültem, két hét után babakocsiztattam először és 100 m után vissza kellett fordulni, mert nem bírtam járni, azt éreztem, szétcsúszik mindenem, fájt is a keresztcsontom nagyon. Aztán nyom nélkül eltűnt minden fájdalom. De ezért van a gyermekágy, nem szabad ilyenkor erőlködni, mert szét van csúszva minden izom, ízület,a csontok eltávolodva, a szüléskor, minden szövet meg lett feszítve, erőltetve, szakítva, nyújtva. Pihenni kell sokat, h visszarendeződjenek.
2016. máj. 23. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem a gyerek súlyán múlik. Sógornőm 4,5 kilós gyereket szült gátvédelemmel, már a kórházban szaladt, semmi baja nem volt.

Én meg 9 hónap után is szarul vagyok, egy guggolástól is sajog a gátmetszésem. 3,3 volt a gyerek, de vákuummal született és totálisan szétroncsolódtam odalent.

2016. máj. 23. 10:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat!
2016. máj. 24. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Menj el dokihoz,mert ez így nem hangzik jól.Bár mindannyian mások vagyunk,lehetséges hogy neked több időre van szükséged a regenerálódásra.Még nekem is van olyan nyomáshoz hasonlító érzésem a gátam tájékán,forgóimnál,pedig 7 hetes lesz a kisfiam.Mindkét gyermekem 4 kiló feletti súllyal született (4100,4090 gramm) de nagyon hamar rendbe jöttem.Az első kisfiammal volt gátmetszésem,az kicsit meghosszabbította a felépülést.A picivel gátvédelem mellett sikerült,és a kötelező 2 órás fekvés után átsétáltam az őrzőből a kórterembe,utána pedig zuhanyoztam,jöttem- mentem,esküszöm,mintha semmi sem történt volna!
2016. máj. 25. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!