Holnapra vagyok kiírva, már mindenki várja a babát, mi lesz ha?
Ha csak befektetnek megfigyelésre, de nem indítanak, akkor az még jó. (Én is jártam így az egyik babával, 41. héten befektettek, 41+6-ra spontán megszületett bent.)
Amit tehetsz, szerelmeskedjetek minél többet, persze óvszer nélkül, ez fontos, mert a spermában lévő prosztaglandin hormonnak méhszájpuhító hatása van.
Igaz nálam csak jóslókat okozott, rendszertelen fájásokat, be nem indította.
A befektetés napján ihatsz bábakoktélt is, bár ahhoz ugye orvosi felügyelet kell, de ha aznap fogyasztod, amikor amúgy is befekszel, akkor meglesz az "orvosi felügyelet".
NEkem a saját orvosom javasolta, ami igaz, piszok erős rendszertelen fájásokat csinált, amik aztán pár óra múlva leálltak. :(
Szerintem egy baba akkor indul, amikor akar, és a különböző praktikák csak akkor segítenek, ha már tényleg küszöbön a szülés, és csak az utolsó löket kell, amúgy meg nem. (Saját tapasztalat)
Sajnálatos, hogy a legtöbb kórházban feleslegesen siettetik a dolgot, indítanak, meg hasonlók.
Kívánom, hogy beinduljon magától, mert az a legjobb babának, anyának egyaránt.
Szép szülést!
Ha szerencsed van aznap este,ejjel magatol megindul.Engem mikor befektettek aznap delutan kezdtem erezni valamit,rendszertelen fajasokkal kezdte aztan ejjel szepen rendszerezodott,reggelre 3 ujjnyi volt a mehszajam ;)
Ha nem indul kaphatsz mehszaj tagito zselet.vagy oxival inditanak.
De akkor mar jo helyen leszel ne aggodj.
Es addig meg van par nap :) siman elindulhat magatol is.
Konnyu szulest es jo babazast kivanok.
Köszönöm.
Ma volt NST meg UH-is ahol az áramlásokat nézte a doki. Keveselte a magzatvizemet, de viszont a placentára azt mondta, hogy gyönyörű.
Holnap is NST
Holnap után meg NST + UH megint.
Aztán Csütörtökön jelenés befekvésre.
Rájöttem, ha az NST gép nagyon zajos akkor meghúzza magát. Ha csendesebb, akkor mozog rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!