Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnapra vagyok kiírva.2016....

Holnapra vagyok kiírva.2016. 01.25 Volt mâr valaki így?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem volt e valaki így?

Pénteken és szombaton este eddig mindig voltak fâjàsaim hol 10 hol 7 percesek.

Tegnap este màr a hüvelyembe is szúrt elég rendesen. De ha elalszok abba maradnak.

Ja egész nep teszem a dolgom és napközben csak híbe,hóba van keményedésem.

2016. jan. 24. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia igen augusztus 12-re voltam kiírva. Még aznap a nagylábujjamról vették le a körmöt. Semmi tettem vettem a dolgomat. Augusztus 21-én egyszercsak elfolyt a magzatvizem igaz már direkt fárasztottam magamat és sokat mentem cipekedtem, untam a nagy terhet meg már 40. hétbe jártam úgy hogy 2 óra múlva már meg is lett a kislányom.
2016. jan. 24. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

én 26-ra. Már minden bajom van, több mint egy hónapja jóslózok rendszeresen, éjjel alig alszom, de nem akar beindulni.

Én is teszem a dolgom, csak nagyon lassan, mert a derekam nagyon fáj. Kicsi munka, kicsi pihenés, így megy ez.

2016. jan. 25. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:
ezen héten meg lesz babád minimum ma max szerdán
2016. jan. 25. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen 2013 szeptember 28.-ra voltam az elsövel október 6.-án született meg :)
2016. jan. 25. 13:58
 5/5 Borababa válasza:
Én is így voltam! Júli 6-ra voltam kiírva, júli 14-én burokrepesztéssel indították el a szülést, mert azt mondta a doki, a lányom még hetekig ellenne bent :-)
2016. jan. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!