Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit gondoltok arról, ha a...

Ti mit gondoltok arról, ha a 2 éves jelen van a testvére születésénél?

Figyelt kérdés

Én még nem szültem, de gondolom, hogy egy szülés megélése nem túl kellemes dolog sem annak aki csinálja, sem annak, aki jelen van. Van egy ismerősünk, aki szerint ez egy csodálatos dolog, amit öröm átélni. Most épp a második gyermekével terhes, akit otthon szeretne megszülni az egész család társaságában, beleértve a 2 évest is.

Csak nekem tűnik ez furának? Nem fog az a kisgyerek lelkileg sérülni ettől? Van olyan ismerősötök aki szintén így szült otthon, hogy a testvérek is otthon voltak közben?

2016. máj. 21. 15:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Azt, hogy anyuci képtelen határokat felállítani!A szülés nem egy 2 évesnek való akkor sem, ha természetes. Mindennek megvan a maga helye és ideje az életben.
2016. máj. 21. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Jesszusom!

Ha a második szülésen bent lett volna a 4 éves lányom szerintem megijedt volna..A felnőtt anyám alig bírta nézni ahogy szenvedek.

2016. máj. 22. 14:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor jól sejtettem, hogy nem csak nekem fura ez a fajta hozzáállás... Köszi a véleményeket!
2016. máj. 23. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
mázlista ha valakinek egyáltalán nem fáj a szülés, de nagyon ritka. nekem is két éves a lányom,és nagyon nem szeretném ha bent lenne,még ha fogamat össze is szorítanám, és próbálnék mosolyogni rá,akkor is levágná,hogy valami nem stimmel,rosszabb esetben látná is,hogy nekem ez fáj. emellett ott van a vér is,nem szeretném,hogy azt nézze. és h nem megy minden simán? császár kell,és látja,hogy nekem fáj,és egyszer csak elvisznek mellőle? vagy fogó,vákuum? az egy dolog,hogy hogyan hatna rá az anyja szenvedése,de ha a végén megszületik a pici,lehet nem tetszik neki,hogy na miatta szenvedett anya,ő még nem érti úgy a dolgokat csak ennyi jön le neki. szóval nekem tuti a mamánál lesz addig :-) gondolom külföldön él az ismerősőd, nálunk nincs is ilyen,hogy otthon szülés. azért a szülés nem egy jó kis családi program,hogy otthon körbeálljanak a rokonok,meg a gyerekek :D
2016. máj. 28. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, van Magyarországon is otthon szülés :).
2016. máj. 28. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!