Szeretnék tájékozódni a témában: Nektek, hogy kezdődött a szülés? Mit éreztetek amiből tudtátok, hogy itt az idő?
Nem voltak túl rendszeresek a fàjàsok, 8-12 percenként jöttek, de màr nem tudtam fekve maradni. Itt tudtam màr, hogy lassan majd menni kell. Este volt. Előtte elment a nyàkdugó, és egyfolytàban wc-re kellett mennem pisilni-kakilni. A derekam is fàjt,.de az valószínűleg az egésznapos takarìtàs miatt.
Legfontosabb dolog? Hàt amikor rájöttem, hogy a fogadott dokim nem fog beérni. De legalàbb az ügyeletes aranyos volt, fêl percig tartotta a kezét kézfogàsra, vàrtuk-vàrta, hogy elmúljon a fàjàs.
Fàjdalomcsillapìtàs nem volt, nem kellett és idő sem volt rà.
A lelki felkészülésről sok helyen olvashatsz, a lényeg, hogy próbàlj nyugodt maradni és lazìtani, a màlnalevél teàt pedig iszogasd a 36. héttől. Arra is készülj, hogy esetleg nem terv szerint sül majd el a dolog, dehàt nincs visszaút. Maradj pozitìv.
óóó, engem tolófájások alatt kezdtek kikötözni a műtőasztalhoz :o az sem volt kutya :o
a fájás nekem kezdetben olyan volt, hogy csak a derekam akart leszakadni, aztán pedig keményedéssel egybekötött brutál erős menstruációs görcs. kb mintha az összes belsőségemet megpróbálnák 2 kézzel kitépni a hüvelyemen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!