Vajon köldöksérvem van?
Kb. ugyanígy lóg a köldököm jelenleg, 2 hónapja szültem. Napról napra sokkal jobb a helyzet nálam, te is adj időt magadnak. 1 év, míg azt lehet mondani, hogy az ember maradandó károsodást szenvedett.
Egyébként még az sem biztos, hogy ez szétnyílt hasizom (mert arra is utalhat a leírásod), én pl. nem tudom betenni oda egy ujjamat sem, mégis lóg valamennyire még a bőröm.
Egyébként ne nőgyógyászhoz, hanem sebészhez fordulj majd később, ő tudja megmondani, mit lehet tenni.
Szűk 1 ujjnyira nyitva van (még) a hasfalam, de úgy tudom hogy ettől még nem feltétlenül van valakinek köldöksérve, csak gyakran társul hozzá.
Ha valakinek köldöksérve van, akkor valami van a kidudorodó köldökben ugye? (Hiszen attól dudorodik ki). Én össze tudom csípni a bőrt köhögés közben is.
Most olvasgattam a neten és nem biztos, hogy kidudorodik.
Nekem sem húzódott be a köldököm teljesen, és a felső felénél kiáll a bőr. Lazák a szövetek, a bőr. Nekem is 1-1,5 ujjnyira szét van nyílva a hasfalam. De nekem tuti nincs sérvem, mert voltam azóta orvosnál, aki megvizsgált.
Nézesd meg magad, az lesz a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!