Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segítene valaki leküzdeni a...

Segítene valaki leküzdeni a szüléssel való félelmeimet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 39 hetes kismama vagyok jövőhétre vagyok kiírva, bármikor beindulhat a szülés de én nagyon tartok tőle első baba lesz ! félek az egész helyzettől! Valakinek privibe lenne kedve legyőzni velem a félelmemet és akár jó tippeket adni?!
2016. máj. 12. 08:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia. 5 lanyom van. Ki birhato a szules. 🤗🤗🤗. A negyedikkel minden ami lehetett meg tortent velem. Megis vallaltam az otodiket. Ne felj. Arra gondolj hogy par nap es a kezedben ringathatod szerelmetek gyumolcset. 🤗🤗🤗
2016. máj. 12. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem szülés előtt az egyik rokonom azzal bátorított, hogy fájni fog, de másfajta fájdalmakkal ellentétben ennek a fájdalomnak értelme van. És tényleg erre is gondoltam, na meg arra, hogy ennek belátható időn belül vége lesz. Csak a célra gondolj, a babádra! És ha megszületik, a fájdalom azonnal megszűnik. Majd meglátod milyen büszke leszel magadra, hogy miket kibírtál. Viszont ha jót akarsz magadnak, akkor a gátmasszázsra még feküdj rá a héten!
2016. máj. 12. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Mitől félsz egyébként? A fájdalomtól? A beavatkozásoktól? Hogy baj lesz?A hhelyzettől?

Én három dologtól féltem nagyon. A gátmetszéstől, a varrástól és a kiszolgáltatottságtól. Azelső kettővel nem volt gond. Az orvosommal sokat beszélgettünk róla és minden úgy volt, ahogy megállapodtunk, nem fájt egyik sem egy kicsit sem. A kiszolgáltatottság viszont sajnos megvolt kezdve a bunkó ügyeletes orvostól a szintén nem túl kedves szülésznőig azon át, ahogy bántak velem, nem vettek ember számba, sajnos nem volt szerencsém és nem voltam elég karakan, most már utólag tudom, de a következő jobb lesz ilyen szempontból is, már várom is egyébként. Tényleg nem olyan vészes mint amilyennek tűnik.

7-es voltam

2016. máj. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!