Ez a szülés előjele?
Figyelt kérdés
Üdv. 34. Hetes terhes vagyok egy hete érzek nagyon erős fàjdalmat hol a derekamba. Hol a hasamba olyan mint a menstruàcios görcsök. Tegnap este rettenetesen fàjt mindenem mintha szakitottak volna rendes vajudàs szerü. Harmadik baba lesz de az első kettőnél nem igy volt. Haennyire össze vissza fàj akkor mikor kell menni?2016. máj. 9. 11:34
1/7 anonim válasza:
Az orvos mit mondott?
Amúgy várni kell, míg valamennyire rendszereződik. Még nagyon nincs itt a szülés ideje...
2/7 A kérdező kommentje:
Holnap rendel. Sajnos eddig nem jutottam el hozzà.
Meg vaklàrmàt sem akarok mert a kettő kicsit megzavarni sem.
Utàna elmulik ma még nem volt ilyen.
2016. máj. 9. 11:45
3/7 A kérdező kommentje:
Olyankor ràz a hideg meg minden..bajom van.
2016. máj. 9. 11:46
5/7 anonim válasza:
Nekem az első kettőnél volt ilyen, borzalmas volt. Szerintem is most fordulhat be és az okozza. De ha tudsz, azért inkább menj orvoshoz, nehogy itt túlnyugtassunk és aztán kiderül, hogy baj van.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen az lehet. Mert mocorog is rendesen fészkel. Na de akkor mennyi van még vagy kiszàmithatatlan?
2016. máj. 9. 12:50
7/7 anonim válasza:
ez többedik baba neked,befordul jo irányba 36.hétől nem lesz kroa szülött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!