Hányingerem van szédülök, levert síros lettem és a hasam is fáj nem görcsöl csak fájdogál. Lehet ez a szülés előjele? 37+1hkm
Mondanám, hogy a front, időjárás, mert én is így vagyok ma. De én Angliában élek, így biztosan nem ugyanaz a front hat ránk. Itt ma nagyon borús, szeles az idő és esik is. Engem a szél mindig kicsinál. Ma konkrétan csak enni keltem fel, fekszem, néha be is alszom. Nagyon nyomott vagyok.
A sírással kapcsolatban meg igaza van a többieknek is, én már többször kibuktam, így a vége felé már nehezebben viselem az egészet. Itt fáj, ott fáj, magas a vérnyomásom, néha a cukrom is, szóval már túl lennék rajta, csak, hogy tudjam minden rendben van. Szeretném már az egészséges babámat a kezemben tartani, de persze tudom, hogy még jó lenne pár hetet bent maradni.
A kisfiammal is egyre kevesebb az erőm, türelmem foglalkozni, pedig még csak 4 éves. Szóval ezek a dolgok engem nagyon bántanak, ezért sokszor elsírom magam mostanában. :(
36+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!