Láb, kéz dagadas vizesedes lehet szules előjele?
36. Hétben jarok elso babas kismama vagyok. Sok az okos körülöttem (tudjatok tipikus régi babona szerint elo nők es férfiak) akik szerint a
Nagy meleg miatt tuti megszulok ne is tegyem ki a lábam az utcára. 3 napja pedig nagyon vizesedem azt mondjak ezis egy előjel hogy lassan jon a kis fickó :) nektek volt hasonló? Lehet tényleg igazuk van?
A vizeletedben nem volt legutóbb fehérje? A vizesedés, magas vérnyomással és fehérjevizeléssel együtt lehet preeclampsia, ami a babára és az anyára nézve is életveszélyes állapot. Nem megijeszteni akarlak, csak tudj róla.
Ettől függetlenül 40fok van, nagy pocakot cipelsz, amitől már a keringésed nem feltétlenül 100%os. Nem csoda, ha vizesedsz és felmegy a vérnyomásod. Esetleg hívd fel az orvosod, hogy megnyugodj, és pihenj sokat.
A babonák pedig legtöbbször óriási sületlenségek, hallottam már párat a pályafutásom alatt ;)
Egy szülésznő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!