Császár után fájó együttlét?
Figyelt kérdés
Ahogy letelt a 6 hét elmentem kontrollra ahol mindent rendben találtak. Még aznap lefeküdtem párommal, de iszonyatosan fájt, hiàba voltam nedves nagyon feszültem. Másnak is volt ilyen? Mikor fog ez változni?2016. máj. 7. 19:17
1/5 anonim válasza:
Mind2 gyerek után ilyen volt. A nedvesség is inkább vizes nem olyan síkos. Idővel elmúlik. Türelem!
2/5 anonim válasza:
Császár után nekem is kellemetlen volt az együttlét.A hormonok is bekavarnak
3/5 anonim válasza:
Ha szoptatsz, akkor amiatt lehet szarazsag. Meg aztan legalabb 6 hete nem voltal ferfival, mivel ferjed van, ez mar evek ota nem tortent a szervezeteddel. Adj neki idot visszaterni! (Nekem nem volt ez, nem szoptatok, de olvastam a jelensegrol.)
4/5 anonim válasza:
Borzaszto volt nekem is! Libido nulla, mint a sivatag olyan szaraz voltam! Kb 7 honappal a csaszar utan lett kicsit jobb, de meg akkor is fajt az elejen! Nevettuk is, hogy olyan mintha szuz lennek!:)) szoval mi nem sokat voltunk egyutt szules utan mert nagyon rossz volt, de mar egyre jobb!:)
5/5 anonim válasza:
2szer császároztak,egyiknél semmi gond nem volt,második után hosszú hónapokig nagyon fájt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!