Menjek orvoshoz, ha szülés után négy hónappal fájdalmas az együttlét?
Kedvem semmi az egészhez. Férjem kedve miatt veszem rá magam a szexre.
Ezen nem tud segíteni a nőgyógyász...
Ha kedved sincs hozzá,miért csodálkozol,hogy fájdalmas??
Elhiszem,hogy leszív a 3 gyerek,talán ezért sem jut időd kedvet csinálni magadnak a szexhez.
A párod foglalkozik veled eleget vagy csak elvárja,hogy tárt lábakkal várd őt???
Szoptatok igen. Ez is okozhatja a szárazságot és a libidó csökkenést.
Férjemet szeretem. Van előjáték minden, mégsem sikerül felizgulni sem benedvesedni. Szoptatás alatt sosem volt nagy libidóm, de ez most a legrosszabb. Remélem, ha elkezdem hozzátáplálni és kevesebbet szopik változik a helyzet.
Szia Utolsó!
Javult valamennyire igen, bár még mindig szoptatok, de 8 hónapos már a baba és sokat eszik, ahogy csökkent a szopik száma javlt a helyzet, de még mindig nem az igazi... Akkor jövök rendbe teljesen, ha abbahagyom a szoptatást, de legalább tudom, hogy ez az egész libidó meg hüvelyszárazság a szoptatás miatt van. Végül nem mentem ezzel dokihoz, beláttam, hogy mi az oka. Ha elválasztom a babát egy éves kora körül, akkor lesz majd újra régi a nemi életünk is. Amúgy még a menzeszem sem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!