Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Menjek orvoshoz, ha szülés...

Menjek orvoshoz, ha szülés után négy hónappal fájdalmas az együttlét?

Figyelt kérdés
Harmadik császárom volt négy hónapja. Az első kettő után csak az első két három alkalom volt kellemetlen, de most nem. Ezenkívül száraz vagyok alul, mint a sivatag. Sikosító nem tudom mennyire elég. Kedvem semmi az egészhez. Férjem kedve miatt veszem rá magam a szexre. Én most három kicsi mellett alig alvással nem kívánom egyáltalán. Nem tudom, hogy ez a fájdalom együttlét közben a szárazság miatt van esetleg lelki okai vagy szervi oka lenne. Gondolkodom, hogy felhívom az orvosamat.
2016. jan. 3. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedvem semmi az egészhez. Férjem kedve miatt veszem rá magam a szexre.

Ezen nem tud segíteni a nőgyógyász...

2016. jan. 3. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Megvizsgálhat, hogy a fájdalmat mi okozza. Esetleg a síkosságra is lehet tippje. De hogy nincs hozzá kedved, azon nem ő tud segíteni.
2016. jan. 3. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Szoptatsz?

Szedsz fogamzásgátlót?

2016. jan. 3. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha kedved sincs hozzá,miért csodálkozol,hogy fájdalmas??

Elhiszem,hogy leszív a 3 gyerek,talán ezért sem jut időd kedvet csinálni magadnak a szexhez.

A párod foglalkozik veled eleget vagy csak elvárja,hogy tárt lábakkal várd őt???

2016. jan. 3. 08:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Szoptatok igen. Ez is okozhatja a szárazságot és a libidó csökkenést.

Férjemet szeretem. Van előjáték minden, mégsem sikerül felizgulni sem benedvesedni. Szoptatás alatt sosem volt nagy libidóm, de ez most a legrosszabb. Remélem, ha elkezdem hozzátáplálni és kevesebbet szopik változik a helyzet.

2016. jan. 3. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Javult a helyzet?
2016. ápr. 24. 00:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó!

Javult valamennyire igen, bár még mindig szoptatok, de 8 hónapos már a baba és sokat eszik, ahogy csökkent a szopik száma javlt a helyzet, de még mindig nem az igazi... Akkor jövök rendbe teljesen, ha abbahagyom a szoptatást, de legalább tudom, hogy ez az egész libidó meg hüvelyszárazság a szoptatás miatt van. Végül nem mentem ezzel dokihoz, beláttam, hogy mi az oka. Ha elválasztom a babát egy éves kora körül, akkor lesz majd újra régi a nemi életünk is. Amúgy még a menzeszem sem jött meg.

2016. ápr. 24. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor legalább annyi előnye van a dolognak, hogy még nem is jött meg. :)
2016. ápr. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!