Szülés után fáj az együttlét?
8 hete szültem, és a 6 hetes kontroll után igaz, eddig csak kétszer tudtunk együtt lenni a párommal. Ő gyakran dolgozik sokáig, és mire haza ér mi már alszunk a picivel.
Na, de ez alatt a két alkalom alatt eléggé fájt az együttlét. És nem a gátsebnek a helye, hanem belül a hüvelyben. Meg a hasam is görcsölgetett utána.
Mondjuk a hasam amúgy is görcsölt mikor mozogtam stb. Arra azt mondta a dokim, hogy valószínűleg még a méhem maradék összehúzódását érzem.
De ez így még normális, hogy 8 hét elteltével ennyire fájna belül? Vagy hülyeség lenne rákérdezni az orvosnál? Abár azt se tudom, hogy ezt hogy kéne mondani neki.
Ez ember függő
4 hónapja szültem meg mindig faj kicsit
Orvos, látott ő már cifrábbakat is. Mivel előfordulhat, hogy valamit nem vettek észre, mindenképpen érdemes szólni neki.
Ha szülésen vagy túl, az orvos is él a gyanúval, hogy van nemi életed...
Nekem rosszabb volt mint s szüzesség elvesztése, és nem csak az első.:-(( 6 hetes kontrollon mondta a doki, hogy minél előbb kezdjük el "gyakorolni". Első pár alkalommal be sem ment...
Kb 8 hónapig nagyon szúrt es fájt az elején mindig. Most 1 év után is még mindig kellemetlen a bejutás. Nem tudom mi lehet az oka...
Nem volt gátmetszes csak egy öltés belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!