Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után fáj az együttlét?

Szülés után fáj az együttlét?

Figyelt kérdés

8 hete szültem, és a 6 hetes kontroll után igaz, eddig csak kétszer tudtunk együtt lenni a párommal. Ő gyakran dolgozik sokáig, és mire haza ér mi már alszunk a picivel.

Na, de ez alatt a két alkalom alatt eléggé fájt az együttlét. És nem a gátsebnek a helye, hanem belül a hüvelyben. Meg a hasam is görcsölgetett utána.

Mondjuk a hasam amúgy is görcsölt mikor mozogtam stb. Arra azt mondta a dokim, hogy valószínűleg még a méhem maradék összehúzódását érzem.

De ez így még normális, hogy 8 hét elteltével ennyire fájna belül? Vagy hülyeség lenne rákérdezni az orvosnál? Abár azt se tudom, hogy ezt hogy kéne mondani neki.

2016. ápr. 23. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez ember függő

4 hónapja szültem meg mindig faj kicsit

2016. ápr. 23. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Orvos, látott ő már cifrábbakat is. Mivel előfordulhat, hogy valamit nem vettek észre, mindenképpen érdemes szólni neki.

Ha szülésen vagy túl, az orvos is él a gyanúval, hogy van nemi életed...

2016. ápr. 23. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt még ilyenkor, nekem sem csak a gátsebem. Úgy 4-5 hónappal szülés után már nem volt fájdalmas de azért még kellemetlen volt, már most nem, 7 hónapja szültem.
2016. ápr. 23. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán a szerencsések közé tartozom,nem tudom,de nekem egyik szülésem(3 volt) után se fájt a szex(persze a 6 hét letelte után voltunk együtt).Az is igaz,hogy nem volt gátmetszésem,és semmilyen belső sérülésem egyiknél sem.
2016. ápr. 23. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Két és fél hónapja szültem, eddig kétszer voltunk együtt, hát, nem is az, hogy olyan kimondottan fájt, csak kellemetlen volt. Főleg az első. A második már kevésbé.
2016. ápr. 23. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is fájt az első pár alkalom.Be kell járatódnia újra,idővel jobb lesz.
2016. ápr. 23. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem rosszabb volt mint s szüzesség elvesztése, és nem csak az első.:-(( 6 hetes kontrollon mondta a doki, hogy minél előbb kezdjük el "gyakorolni". Első pár alkalommal be sem ment...

Kb 8 hónapig nagyon szúrt es fájt az elején mindig. Most 1 év után is még mindig kellemetlen a bejutás. Nem tudom mi lehet az oka...

Nem volt gátmetszes csak egy öltés belül.

2016. máj. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!