Van itt olyan aki császárral szült vagy azzal fog, de nem előre kitűzött dátumon, hanem amikor egyébként is beindul (t) magától?
Mindenképpen megvárnám, hogy beinduljon a szülés, és csak azután császározzanak meg.
Nekem lábtartásos farfekvés miatt lett császár a második, amikor megindult a szülés azután császároztak meg és nagyon örülök, hogy így történt és akkor bújhatott ki a baba amikor szeretett volna :-)
Ajánlom figyelmetekbe a Facebookon a VBAC támogató csoportot.
2 császár után sem lehetetlen szülni!
Első gyermekem nem fért ki,császár lett.Másodikat hüvelyi úton szültem.
Lehet, hogy be sem fog indulni magától.
Én így jártam a fiammal. Március 7-re voltam kiírva, aznap be is kellett feküdnöm, és csak vártunk. Pár nap múlva megvizsgált a főorvos, volt egy kis tágulási vérzésem (szűk egy ujjnyira voltam nyitva), a baba viszont nagyon fent volt. Felküldött a szülőszobára, ott töltöttem a fél napot CTG-n, de semmi nem történt. Ezért elrendelte, hogy ha aznap nem lesz semmi, másnap reggel császározzanak meg. Nem történt aznap semmi, még egy kósza fájásom sem volt. Másnap a császárt végző doki fájásokat akart csináltatni oxi-val, de miután megvizsgált, azt mondta, hogy felesleges, mert nagyon fent van. Miután kiemelte azt mondta, hogy soha nem született volna meg természetes úton, annyira fent volt. (A lábai majdnem a bordáim alatt voltak.)
az első sem indult meg magától, de azért adnék egy esélyt hogy ez megindul.
a császárt pedig magam választottam, az orvos engedte volna a természetes szülést, én viszont nem szeretném kockáztatni sem a saját épségem, sem a babáét (és nem, nem a saját kényelmem helyezem előtérbe, cudar 6 hetem volt szövődmény miatt, még akkor is feküdtem mikor simán szült társaim már futni jártak). De ebben a kérdésben már döntöttem csak azt nem tudom mikor legyen a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!