Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szül mostanában?

Ki szül mostanában?

Figyelt kérdés

Én jövő vasárnapra vagyok kiírva. 2-3 napja fájt a gerincem alul, ma átváltott mensiszerű derékfájásra. Vannak jóslóim hetek óta, egyre többször. Ma nyomott is voltam nagyon.

Már bekészültem:-) jó lenne túl lenni a szülésen. Ez a bármelyik pillanatban indulhat elég izgalmas..;-)

Ti mit éreztek?

2016. máj. 2. 18:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Elfolyt magzatvíz miatt mentünk be plusz haskeményedéssel, de már vannak rendesen, elég sűrűn, viszont második baba dacára elég lassan mennek a dolgok. Egyelőre még jól bírom, amint van fejlemény, írok! Köszönöm a szurkolást!! :) Viszont komolyan mondom, az egész terhesség alatt nem mozgott ennyit a kicsi, mint most. Bevallom, ez így a fájások alatt elég kegyetlen. :D
2016. máj. 14. 00:30
 32/41 A kérdező kommentje:
Már tuti babázol:-)
2016. máj. 14. 11:28
 33/41 anonim ***** válasza:
74%

Köszönöm szépen a drukkolást, végül 31 óra vajúdás után tegnap, 23:30-kor megszületett 3100g-mal, 50cm-rel. Tökéletes, egészséges, gyönyörű! :)

A szülést vegyesen éltem meg, úgy látszik, ő készen állt, de a testem annyira nem. Nagyon hosszú volt, nagyon elfáradtam. De amikor végre kicsusszant, mintha mindent elvágtak volna. Minden egyes fájdalom megérte. :) Fura, a nagyobbik lányomnál az egész szülés 8 óra volt. De mostmár végre ő is itt van. :) Ti hogy vagytok?

2016. máj. 15. 10:00
 34/41 A kérdező kommentje:

Hú az nagyon hosszú! Mennyi volt a nagyon fájós ebből?

Nagyon gratulálok és minden elismerésem anyuka, ügyes voltál és a baba is!

Most sokat kell pihennetek.

Mi szerdán jöttünk haza, köszönjük jól vagyunk, imádom én is ezt a kis törpét, nekem is második nem tudom írtam e:-) nagyon boldogok vagyunk😍

2016. máj. 15. 10:39
 35/41 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen!:)

Hát, kb 12 óra. De volt néha fél-1 óra, amikor enyhébbek voltak.

Igen, úgy emlékszem, mondtad. :) Hogy fogadta a nagytesó?

2016. máj. 15. 11:12
 36/41 A kérdező kommentje:

Nagyon büszke rá:-) de kell azért tanulnia még az összeszokást pl. ne kiabáljon mellette stb., de eddig úgy látom rendben lesz minden.

Nagy gratula mégegyszer milyen jó érzés túl lenni rajta igaz?:-)

2016. máj. 15. 15:42
 37/41 anonim ***** válasza:

Biztos minden rendben lesz! :)

Igen, nagyon! Már nagyon nehéz volt a vége, alig vártam, hogy a kezemben tarthassam. És most egyszerűen nem tudok betelni vele. Tényleg minden megérte. A legjobb érzés anyukának lenni. Többszörösnek meg pláne. ❤❤

2016. máj. 15. 16:21
 38/41 A kérdező kommentje:

Ugyanezt mondtam én is a kórházban!:-)

Olyan gyönyörű, éld meg minden pillanatát, én is próbálom kiélvezni a nagy mellett is már itthon:-)

Szerencsére férjem itthon van és segít így tudok időt szánni rá ahogy szeretnék:-)

Neked van segítség?

Hol szültél?

2016. máj. 15. 16:25
 39/41 anonim ***** válasza:

Angliában, Birminghamben. :)

Igen, a férjem van nekem is segítségnek. :) Meg a húgom. Te hol szültél? És mi lett a keresztneve a kicsinek? :)

2016. máj. 15. 19:19
 40/41 A kérdező kommentje:

Tesóm Londonban él ő is ott szült:-)

Én Pesten. Na akkor azért van aki segít, örülök!:-)

Kívánok jó regenerálódást és örömteli babázást!!😍

2016. máj. 16. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!