Ki szül mostanában?
Én jövő vasárnapra vagyok kiírva. 2-3 napja fájt a gerincem alul, ma átváltott mensiszerű derékfájásra. Vannak jóslóim hetek óta, egyre többször. Ma nyomott is voltam nagyon.
Már bekészültem:-) jó lenne túl lenni a szülésen. Ez a bármelyik pillanatban indulhat elég izgalmas..;-)
Ti mit éreztek?
Én közben megszültem:-) 7-én éjfél előtt felvettek szülőszobára és 5:20 kor bújt ki a kisfiam:-))
Előtte 2 nap hajnalban voltak fájdogálások és tágulásos vérzés, majd szombaton délután is. Este is úgy indultam el, hogy nem voltam biztos benne, hogy ez az?! Nem voltak percre pontosak, de éjjel sem lettek azok, szóval újabb tapasztalat:-)
Holnap mehetünk haza, ha minden ok.
Amúgy én is még főztem, meg tettem vettem előtte.. :-D
Mit érzel?
Tudjátok mikor fogant?
Mit mondtak mi lesz? Befektetnek?
Koszonom a gratulaciot!:-)
Mindketten hamarosan meglesztek, ez már a vége!
Várom a fejleményeket, szurkolok!!
Utolsó, gratulálok a babádhoz, sok boldogságot, egészséget kívánok! :)
Mi még mindig egyben. :(
(Már 41+1)
Már a célegyenesben, ma este fektettek volna be, de egy órával előtte megindult a szülés! :) szurkoljatok, hogy minél gyorsabban meglegyen! :)
41+2 és végre! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!