Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szül mostanában?

Ki szül mostanában?

Figyelt kérdés

Én jövő vasárnapra vagyok kiírva. 2-3 napja fájt a gerincem alul, ma átváltott mensiszerű derékfájásra. Vannak jóslóim hetek óta, egyre többször. Ma nyomott is voltam nagyon.

Már bekészültem:-) jó lenne túl lenni a szülésen. Ez a bármelyik pillanatban indulhat elég izgalmas..;-)

Ti mit éreztek?

2016. máj. 2. 18:12
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Én közben megszültem:-) 7-én éjfél előtt felvettek szülőszobára és 5:20 kor bújt ki a kisfiam:-))

Előtte 2 nap hajnalban voltak fájdogálások és tágulásos vérzés, majd szombaton délután is. Este is úgy indultam el, hogy nem voltam biztos benne, hogy ez az?! Nem voltak percre pontosak, de éjjel sem lettek azok, szóval újabb tapasztalat:-)

Holnap mehetünk haza, ha minden ok.

Amúgy én is még főztem, meg tettem vettem előtte.. :-D

Mit érzel?

2016. máj. 10. 07:05
 22/41 anonim ***** válasza:
Gratulálok, Kérdező, sok boldogságot és egészséget a babához! :) Mi még egyben vagyunk. :( 40+6
2016. máj. 10. 07:32
 23/41 A kérdező kommentje:

Tudjátok mikor fogant?

Mit mondtak mi lesz? Befektetnek?

Koszonom a gratulaciot!:-)

2016. máj. 10. 08:20
 24/41 anonim ***** válasza:
20-as vagyok. Jöttek ejszaka 7es 6 perces "fajasok" de nem fajt annyira igy végül elaludtam 3 körül.. Reggel megvolt az nst. Szupi lett. Holnap nodoki, pénteken amnio :( a derekam meg mindig faj de mar nem annyira mint tegnap.. Ma kb 1-2 keményedes volt! Első lányomat 40+5 re szültem. Most nem szeretnem tul vinni :D de nem akar kibújni :(
2016. máj. 10. 18:25
 25/41 anonim ***** válasza:
Igen, tudjuk, a számolás sajnos jó. :( ha addig nem születik meg,41+2-nél befektetnek, 41+4-nél legkésőbb beindítják. Csak mivel minden rendben, a placenta sem öregedett nagy mértékben, a víz tiszta, szívhang is rendben... :( de már nagyon nehezen bírom. Egyre jobban fáj, napok óta nem alszom, keményedek, nehéz a hasam, leszakad a derekam... :( de próbálom magam azzal vigasztalni, hogy vasárnap legkésőbb a kezemben tarthatom. :)
2016. máj. 10. 22:06
 26/41 A kérdező kommentje:

Mindketten hamarosan meglesztek, ez már a vége!

Várom a fejleményeket, szurkolok!!

2016. máj. 11. 08:37
 27/41 anonim ***** válasza:
#17-es vagyok, 6-án délelőtt, 9 órakor megszületett a kislányom 3000g-al és 49cm-rel. :) Hajnali 4-kor kezdődtek a fájások, 6-kor bementünk, 9-re meglett. :) Kérdező, sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek! :)
2016. máj. 12. 07:46
 28/41 anonim ***** válasza:

Utolsó, gratulálok a babádhoz, sok boldogságot, egészséget kívánok! :)

Mi még mindig egyben. :(

(Már 41+1)

2016. máj. 12. 18:28
 29/41 anonim ***** válasza:

Már a célegyenesben, ma este fektettek volna be, de egy órával előtte megindult a szülés! :) szurkoljatok, hogy minél gyorsabban meglegyen! :)

41+2 és végre! :)))

2016. máj. 13. 20:22
 30/41 A kérdező kommentje:
Hurrá!! Akkor már vannak összehúzódások? Mesélj majd! Nagyon szurkolok!!
2016. máj. 13. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!