Ki szül mostanában?
Figyelt kérdés
Én jövő vasárnapra vagyok kiírva. 2-3 napja fájt a gerincem alul, ma átváltott mensiszerű derékfájásra. Vannak jóslóim hetek óta, egyre többször. Ma nyomott is voltam nagyon.
Már bekészültem:-) jó lenne túl lenni a szülésen. Ez a bármelyik pillanatban indulhat elég izgalmas..;-)
Ti mit éreztek?
2016. máj. 2. 18:12
11/41 anonim válasza:
Sziasztok...
Szintén jövő vasárnap.Egész jól vagyok,bár vannak pillanatok mikor semmi nem jó,fájdogál a hasam,szúr és nyom alul...de aztán elmúlik.Talán a türelmem van fogytán jobban:-)
Szóval kitartás terhestársaim:-)
12/41 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok mindannyiunknak!
2016. máj. 3. 17:16
14/41 A kérdező kommentje:
Igen:-)
2016. máj. 5. 17:20
15/41 anonim válasza:
Mi is, pedig már 40+1-nél tartunk. :( ti hogy vagytok?
16/41 A kérdező kommentje:
Egész tűrhetően.
Én az elsőmet 40+3on szültem.
2016. máj. 5. 18:51
17/41 anonim válasza:
Én 41+2 hetes vagyok, már nagyon nehezen bírom. 😞😞 nekem vasárnap indítják, ha addig nem lesz meg.
18/41 anonim válasza:
#17, huu, remélem hamar meglesz a babád! :)
19/41 A kérdező kommentje:
Neked extran drukkolok akkor!
2016. máj. 5. 21:26
20/41 anonim válasza:
Egesz ejjel ment a hasam es reggel is ma nem bírok szinte lepni annyira faj a derekam ( pont mint anno lányommal szülés előtti napon ) ennek ellenére viszont puccba vágtam a hazat :D ha most ejjel nem indul be akkor semmikor 😂 39+3 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!