Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ennyire fáj a szülés...

Tényleg ennyire fáj a szülés vagy csak rám akarnak ilyeszteni baratnőim?

Figyelt kérdés
Az egyik baratnőm nemrég szült 21éves elmondása szerint ordított hogy szedjék ki belőle a gyereket,számomra ez kicsit ilyesztően hat...
2016. ápr. 28. 17:54
1 2
 11/13 Betu ***** válasza:
Fàj persze hogy fàj, de van érzéstelenítés . Ja a kiabàlàs része pedig szerintem fejben dől el. Én nem kiabàltam tök felesleges, mert rengeteg energiàt kivesz az emberből. Minden nő kibírja még én is pedig nekem a terhességem előtt a legnagyobb félelmem a vérvétel volt. Ez elmúlt mert rengetegszer vettek a terhességem alatt. Szültem, kibírtam de a fogorvostól mai napig rettegek!😂
2016. ápr. 28. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:

tényleg annyira fáj, de ha majd odakerul a sor, akkor te is ki fogod birni.

itt nem adnak fájdalomcsillapitot..se semmi egyebet. 17 orat vajudtam, ebbol 10 ora telt el 3 percesekkel és én is végig a magzatvizben tocsogtam..itt nem adnak beontést sem, minden a maga utjan halad, hanyas, hasmenés :D

2016. ápr. 28. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:

ha át tudod magad adni a helyzetnek és nem kifelé figyelsz hanem befelé akkor nem fáj annyira és hamarabb átesel rajta.

nekem is mások tanácsoltak és bevált.

2016. ápr. 29. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!