Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan aki zárt méhszáj...

Volt olyan aki zárt méhszáj megállapítása után pár nap múlva szült?

Figyelt kérdés
Hányadik hétre jött? Voltak előzmények, jelek?
2016. ápr. 27. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen,másnap :)

Pont 39.héten érkezett.Előtte való nap voltam orvosnál akkor még totál zárt voltam,gondoltam,is hogy lesz ebből gyerek,másnap este éreztem egy pukkanást,és elfolyt a magzatvizem.Semmi előjele nem volt.

2016. ápr. 27. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, császár lett a vége mert nem tágultam kellően és a baba feje sem illeszkedett be.
2016. ápr. 27. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
37. héten szivárgott a magzatvizem. A szülészeten a doki nem hitte el, mert teljesen zárt volt a méhszáj. Ez volt éjfél körül. 6.15-kor megszületett a kislányom, természetes úton.
2016. ápr. 27. 15:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, 36 hetes vagyok. Pénteken még zárva voltam, C 2000 ha jól írom.

Ma hirtelen erős hasmenésem lett, pedig nem ettem újat. Közben nyilalt a petefészkem alatt, combtőnél, állni nem tudtam. Már jobb de olyan fáradt vagyok, ez se jellemző.

2016. ápr. 27. 15:59
 5/9 anonim válasza:
Nekem hétfőn nézte a méhszájat a doki, zárt volt, szerdán mentem szülni. Igaz 21 óra volt mire kitágultam, de sikerült :) Én 37. hétre szültem. Előtte már napokkal éreztem, hogy nem jó semmi, fájt nagyon mindenem, aludni se tudtam, be volt dagadva az arcom meg a kezem lábam.
2016. ápr. 28. 10:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Eddig én is olyan jól éreztem magam, most már nyilal a combtövem stb.

Ma is ment a hasam.

2016. ápr. 28. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Elfolyt magzatvízzel,5 perces fájásokkal méhszáj 2000 (végig Ennyi volt)2 óra múlva elsimult méhszáj.

Másodikkal egyik nap méhszáj és a baba is az egekben,másnap délután megszületett

2016. ápr. 29. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi és h érted h az egekben?
2016. ápr. 29. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyan magasan volt a méhszáj,hogy a dokim nem érte el.Azt mondta nincs olyan hosszú ujja 😊
2016. ápr. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!