Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kb 2 hét múlva fogok szülni....

Kb 2 hét múlva fogok szülni. Eddig nem féltem, de pár napja, mintha kicseréltek volna, egyszerűen RETTEGEK. Mostanra már a szülés gondolatától is pánikba esek. Nagyon félek! Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Az csak hab a tortán, hogy a baba apja sem lesz velem bent. De amúgy semmi sem történt, ami miatt félnem kellene, nem tudom, mi van velem.
2010. ápr. 7. 17:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

21:16-os vagyok...

Ma ezen a mondatomon én is mosolygok:) előttem van a dokim arca,csak ránézett a szülésznőre és zavartan mosolygott.Anyukám meg a párom csak pislogtak;)

Nekem úgy volt hogy anyukám lesz bent,majd párom meggondolta magát,hogy mégis bent akar lenni...de végül a császár megoldotta a kérdést.Tényleg jó ha ott van valaki a finisben veled.

2010. ápr. 9. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!