Mi fáj jobban, a tágulás, vagy a kitolás? Ez mennyire egyéni?
Az 5 centi az kb. bő 2 ujjnyi. Na azzal még a többség közepesen elvan, vagyis nem ez a vészes, inkàbb a kitolàs előtti utolsó fàjàsok a nehezek.
Nincs olyan, hogy volna. Nem tudhatod...mi sem, senki sem.
Ha a második szülésemet veszem alapul, akkor nincs igazán különbség, mindkettő ugyanannyira fáj, csak máshogy. A tágulás akkor fáj, amikor épp fájás van, szerencse, hogy van közöttük szünet, amikor lehet pihenni. A kitolás meg egy másmilyen érzés, ott azt érzem, hogy majd' szétszakadok, de az már szinte egybefüggően.
Az első szülésemet azért nem veszem alapul, mert ott annyira egybefolyt az egész, hogy nem is tudom elkülöníteni, hogy meddig tartott a tágulás, és mikor kezdődött a kitolás, ráadásul nagyon nehezen is jött ki, sokáig tartott, komplikáció is volt, és így utólag azt mondom, hogy ott bizony inkább császározni kellett volna. Csak azért nem vágtak, mert "maga még olyan fiatal, meg tudja szülni ezt a babát", merthogy 20 éves voltam. Szerintem meg ez hülye érv, 28 évesen ezerszer könnyebben szültem meg a második babámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!