Van valaki, aki 4x szült császárral, vagy műtét miatt 4x vágták fel a hasát?
Igen, én is 3-ról tudtam.
Eddig 1 császárom és 1 műtétem volt, ahol a méhemet nem vágták ugyan fel, de varrták. Még 2 gyermeket szerettünk volna, de akkor ezek szerint csak álom marad. :(
Szia!
A nővéremnek 4 lánya van és mindegyikőjüket császárral szülte, sérv miatt. Elsőt '88.-ban,másodikat 2001, 3. 2005, 4. 2009. El kötötték Őt is.
Én a 3.babám várom és ő is császár lesz(előző kettő is az volt)Nekem a 2.után még engedték a 3.at,ezt a méh állapota is befolyásolja.Semmiképp ne a mi véleményünkre adj hanem arra amit az orvos mond ha megvizsgál:-)
Kívánok neked 3gyereket:-))
Szia!
Amikor szültem, akkor volt ott egy anyuka, aki a negyedik gyerekét szülte császárral.De jól írta az egyik előző, hogy ezt orvos dönti el az méh és a hasfal állapota alapján.
/Z/
Köszönöm a válaszokat.
Az orvosom azt mondta, hogy majd a következő szülésnél kiderül, hogy akkorra milyen állapotban lesz a méhem. De Ő nem ajánlja a 3. babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!