Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki, aki 4x szült...

Van valaki, aki 4x szült császárral, vagy műtét miatt 4x vágták fel a hasát?

Figyelt kérdés
Létezhet ilyen egyáltalán?
2010. ápr. 6. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
En ugy tudom csaszarral 3X lehet szülni. Utana mar automatikus elkötnek. mas hasi mütet nem szamit, mert nem a bör, hanem a mehed nem lesz mar olyan rugalmas a heg miatt es nagy a hegszetvalas kockazata ami eletveszeleyes rad es a babara is. Egyebkent mar a 3ikert is elgge küzdelni kell, azt sem vallaja minden orvos.
2010. ápr. 6. 22:09
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, én is 3-ról tudtam.

Eddig 1 császárom és 1 műtétem volt, ahol a méhemet nem vágták ugyan fel, de varrták. Még 2 gyermeket szerettünk volna, de akkor ezek szerint csak álom marad. :(

2010. ápr. 6. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Ezt ne itt kérdezd meg hanem a dokidtól. Nehogy már az itt kapott válaszok alapján álmodozz még 2 gyerekről, közben meg lehet hogy simán valóssággá válhat.
2010. ápr. 6. 22:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A nővéremnek 4 lánya van és mindegyikőjüket császárral szülte, sérv miatt. Elsőt '88.-ban,másodikat 2001, 3. 2005, 4. 2009. El kötötték Őt is.

2010. ápr. 7. 06:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van ismerős 4 császáros babával. Szerintem ez a Te testedtől és dokitól is függ.
2010. ápr. 7. 08:07
 6/14 anonim ***** válasza:
ezen már én is gondolkoztam, mert nem Magyarországon élek, és itt nem szokták a 3. császár után automatikusan elkötni az ember lányát. Mivel azonban valszeg mindhárom gyermekem csázár lesz, azon gondolkoztam, hogy mi lesz, ha véletlenül negyedjére is teherbe esek? Elköttetni meg nem szeretném magam, az olyan, mint az állatoknál az ivartalanítás...
2010. ápr. 7. 08:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Én a 3.babám várom és ő is császár lesz(előző kettő is az volt)Nekem a 2.után még engedték a 3.at,ezt a méh állapota is befolyásolja.Semmiképp ne a mi véleményünkre adj hanem arra amit az orvos mond ha megvizsgál:-)

Kívánok neked 3gyereket:-))

2010. ápr. 7. 09:48
 8/14 anonim ***** válasza:
A Kismama magazin egyik szerkesztőjének 4 gyereke van, mind császáros.
2010. ápr. 7. 10:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor szültem, akkor volt ott egy anyuka, aki a negyedik gyerekét szülte császárral.De jól írta az egyik előző, hogy ezt orvos dönti el az méh és a hasfal állapota alapján.

/Z/

2010. ápr. 7. 12:23
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az orvosom azt mondta, hogy majd a következő szülésnél kiderül, hogy akkorra milyen állapotban lesz a méhem. De Ő nem ajánlja a 3. babát.

2010. ápr. 7. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!