Nagyon fáj néha a medencecsontom, alig bírok mozdulni. Ez már a szülés jele, vagy mitől van?
Szia!
Ez attól van, hogy a medencét tágul mert felkészül a szülésre és már nehéz minden egyébként is. A szülés jele, ha pl. elmegy a magzatvíz, és az is, ha rendszeres időközönként fájásaid vannak.
Sok sikert!
szia,
Lehet hogy már beilleszkedett a baba fejecskéje és tágít. Már biztos nincs sok idő a szülésig, de jó lenne ha kibírnátok a 40. hétig. Tudom, hogy nehéz ,mert ilyenkor már minden percben indulna az ember lánya, hogy mihamarabb a kezében tartsa a várva várt cseppséget, de jobb neki odabent hidd el (ameddig maradni akar), jó meleg van bent. :)) Pihengess sokat, de a napi sétát ne hagyd ki. Amikor mensis görcsöket érzel, keményedésekkel együtt, és az nyilall a lágyékodba, na akkor lehet indulni....persze csak, ha szabájos 5 percesekre csökken a sűrűségük és erősödik a fájdalom. Vagy egyértelmű jel, ha elfolyik a magzatvíz. Kitatrás, türelem. Könnyű szülést kívánok. Egy 12 hetes kicsilány anyukája.
szerintem ez lehet a szülés elöjele....
nekem 37 héten,szülés elötti du-tol fájdogált a hasam és méhösszehuzodások voltak,reggel elfolyodt a magzatvizem estére meglett a kisfiam.És most 8hónapos....szoritok a szüléshez,garutálok,jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!