Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a még nagy méhnek...

Szülés után a még nagy méhnek van súlya?

Figyelt kérdés
2 hete szültem, de a hasam még egy picit nagy, nem nagyon, tényleg csak éppencsak van. Terhesség előtti súlyomhoz képest most van rajtam plusz 1 kiló. Lehet, hogy ez az 1 kiló ez a megnövekedett méhnek a súlya? Vagy annak nincs súlya?
2016. ápr. 15. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy csökken a súlya, ahogy húzódik vissza. De eleve kicsi a súlya, úgy tudom nincs egy kg terhesség alatt vagy max 1. Viszont szülés után 2 héttel már bőven húzódott is vissza, még ha nem is teljesen. Nekem 6 nappal a szülés után már nem tudták kitapogatni, sajna még akkor kórházban voltunk és ellenőrizték így.

De 1 kg az semmi. De rá lehet fogni a melledben a tejmirigyekre ha tényleg szeretnéd valamire, több van és nagyobbak is, mint a terhesség előtt. Úgy tudom nyomhat 1 kilót.

2016. ápr. 15. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:

gondold át ezt még egyszer :) ha fog egy nagy gumikötelet és kinyújtod akkor megnő a tömege?

a méhednek sincs több súlya, azt az egy kilót felszedted valahova, de akár a cicid is lehet...

a placentának, víznek volt súla ami ugye szüléskor távozott ;)

2016. ápr. 15. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!