Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki fog szulni mostansag?

Ki fog szulni mostansag?

Figyelt kérdés
Egy heten belul? Hogy birjatok az utolso napokat?
2016. ápr. 12. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én, elméletileg egy hét múlva :) Igazából jól bírom, nem féj semmim, amíg itthon vagyok, pihenek, nem csinálok semmi különösebbet teljesen jól elvagyok, öltözni, menni, házimunkázni már nehezebben megy :D Az alvás nem az igazi, vannak napok mikor nagyon jól alszom, de ma pl csak 2 órát sikerült eddig összehozni. Nem szivesen élnék így örökre, de ezt a hetet már fél lábon is kibírjuk, nem? Te hogy vagy?
2016. ápr. 12. 06:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én csütörtökre vagyok kiírva, 2. babám.

Nekem már minden bajom van, és sokat görcsölök, már várom hogy vége legyen, étvágyam sincs :(

2016. ápr. 12. 06:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok én is csütörtökre vagyok kiirva elég sokat fáj hasam alja meg derekam :/ holnap kell mennem amnioscopiara kicsit tartok tőle 😐... csütörtökön meg nst ha addig nem bújik ki a kislányom 😊
2016. ápr. 12. 11:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Jovo heten 20-an fogjak meginditani, ha addigra nem sikerul magatol kitalalnia :) 3. baba lesz, most jottem vizsgalatrol, ugyan lennt van a feje, de nem ott ahol lennie kene. Ha elfolyna a magzatviz, akkor rogton le kell fekudjek, hogy ne jojjon ki a koldokzsinor.
2016. ápr. 12. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
3-as. Miert kell menned erre a vizsgalatra? Hollandiaban nem csinalnak ilyesmit, legelabbis velem meg nem fordult elo, illetve semelyik masik ismerosommel sem.
2016. ápr. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!