Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes vagyok, a Szt....

36 hetes vagyok, a Szt. Janosban fogok szulni. Tapasztalatokra lennek kivancsi mostansag ottszult kismamaktol? Elegge tele a gatyam.

Figyelt kérdés

Szulesznok,szuloszoba,EDA akinek volt milyen erzes,alapitvanyi szoba megeri e?

Köszi a valaszokat!

2009. márc. 3. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 7 hete szültem ott. Én megvoltam elégedve majdnem mindennel. A szülésznők nagyon aranyosak, és nagyon segítőkészek. A szülöszoba kiváló most lett felujitva, minden van benne, kád, zuhanyzó, wc, labda, rádió. Nem tudom van e orvosod, de ha nincs akor is jó kezekben leszel, bárkihez is kerülsz, minden doki nagyon lelkiismeretes és kedves. A sima szobák 4-5 ágyasak, teljesen átlagosak, az alapítványiról annyit, bár én nem láttam, állítólag megéri, mert kényelmes és éjjel nappal veled lehet a babuci. A nővérek hát van 1-2 nagyon bunkó, de nagyobb részt kedvesek, a csecsemősők nagyon aranyosak és sokat segítenek de csak akkor ha kéred! Ha nem kérsz segítséget nem mondanak semmit. Ha sima szülésed lesz 3 ha császár 4 napig leszel bent a nem lesz semmi probléma, bár megjegyzem különös mod nagyon sok ott a császár. Én is császáros voltam és amig bent voltam volt elég sok szülés és csak 1 volt ami nem császár volt. Amuyg szerintem az egyik legjobb korház.
2009. márc. 3. 19:59
 2/5 anonim válasza:
Szia!Én is a János Korházba szültem 8 hete.Lintner tanárúrnál.Ő császározott én teljesen meg voltam vele elégedve.Alapítványi szobában voltam és nem bántam meg.Volt benne saját zuhanyzóm wc,tv ,telefon és ami a legjobb hogy oda bejöhettek a látogatók akár egész napra is.nekem ez volt a lényeg igy a párom is velem lehetett majdnem egész nap.egy ágy van a szobában ami azért volt jó mert igy volt idő megismerkednem a babámmal.én ajánlom a külön szobát igaz fizetni kell de szerintem nagyon megéri.A baba is velem volt egész nap csak vizitre kellett betolnom.
2009. márc. 3. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.Van fogadott orvosom,de a kiirt idopont elott 1 hetig pont el lesz utazva,de akkor ugyeletesnel is szulhetek akar,mert mindenki rendes,lelkiismeretes.Alapitvanyi szobara startolok,de abbol csak 1 van? Mert akkor keves eselyem van hogy pont akkor szabad lesz...
2009. márc. 3. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
én kb 4 szobát láttam, ha mész már szülni szolj szerintem előre hogy alapitványiba szeretnél menni.
2009. márc. 4. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Oke,koszi a valaszokat!
2009. márc. 4. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!