Sote 1! Lehetseges orvos nelkul, csaszar utan szulni?
Figyelt kérdés
Minden fele tapasztalat erdekel. Bar van egy olyan sejtesem hogy csak akkor ha mar fwlig kint van a gyerkoc! :)2016. febr. 5. 12:41
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok bent annyira a témában, de szerintem nem. Arra gondolsz, hogy a terhesgondozást végezheti-e a szülésznő vagy a védőnő? Az előző császár szerintem kizárja ezt.
Fizikailag viszont lehetséges. Ha nagyon gyorsan kijön és nem ér be a szülőszobára az orvos, akkor ki fog jönni a baba orvos nélkül is.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz volt a megfogalmazas. Fogadott orvosra gondoltam h nelkule lehet e. Azt hallodtam hogy ott nwm igazan tamogatjak a szulest csaszar utan. Tehat ugyeletben szulnek vagyis megprobalnam ha engedik.
2016. febr. 6. 15:22
3/3 anonim válasza:
Ja értem. Nem tudom pontosan, ez orvos vagy kórházfüggő, de szerintem nem támogatják a legtöbb helyen. Tehát pontosat nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!