Ha a doki eppen nincs a varosban mikor szulok, es mas orvost ajanl fogadjam el?
Figyelt kérdés
Mar 2x valtottam orvost, de ugy nez ki, hogy a szules idopontjan ez a doki sem lessz ott. Azt mondta, hogy ne aggodjak, mert mond egy nevet es bejon mas helyette. De en nem akarok egy 3-ik orvost, aki idegen nekem, ezzel az erovel szulhetek az ugyeletessel akinek nem is kell annyit fizetni. Vagy esetleg a dokik megosztjak maguk kozt a penzt, ezert talan az en dokimnak is erdeke lenne, hogy a masik bejojjon? Mert akkor behivom a masikat. Mit tegyek? Ugyanannyit kell adni, mint amenyit eredetileg a sajat dokimnak is adni akartam?2008. szept. 22. 18:24
1/3 anonim válasza:
Mondd, hogy szülsz az ügyeletesnél és kész, azok is épp annyit tanultak mint a többi, néha többet is.
Az ügyeletesnek pedig nem is kell pénzt adni, elég egy ajándékcsomag bor,stb, ha pedig nagyon elégedett lennél adsz 10-20 ezret neki..
A saját dokid pedig ha nem jön a szülésre, akkor mit vár?-neki is adj egy csomagot , mert megvizsgált rendesen és kész.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem maradtam eddig sem "halatlan".Koszi a valaszt!
2008. szept. 22. 18:38
3/3 anonim válasza:
Bar en meg csak most varom a babam, de mindenkitol azt hallom, hogy nem az orvos az, aki levezenyli az egesz szulest, hanem a szuleszno. Az orvos nem szokott ott lenni vegig. Szerintem fontosabb, hogy a szulesznod veled legyen, orvosnak meg szerintem az ugyeletes is megteszi. Amugy nem ertek valamit: valahogy a fogadott orvos PONT akkor sosem tartozkodik otthon, vagy eppen szabin van, vagy mas dolga van, amikor szukseg lenne rajuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!