Elítélendő az a nő, aki császárral akar szülni? Mit gondoltok róla?
Attól függ, miért kéri! Ha súlyos szorongással kezelik már régóta, vagy trauma érte, egyéb mentális nehézségei vannak, akkor abszolút mérlegelendő a császár.
Pusztán kényelemből, lustaságból nagy butaság egy komoly hasi műtétet kérni! Az anyára nézve jóval több a rizikója akár egy embólia formájában is. Én ezt egyszerűen önzésnek gondolom, azt a nőt, aki nem akar dolgozni a gyerekéért, nem tartom alkalmasnak az anyaszerepre. Az anyaság egy részben önfeláldozás is, ami itt kezdődik a szülésnél.
Ha a műtétnek nem lenne semmilyen rizikója, akkor megérteném azt, aki önként választja.
Le nem nezem.
De,hogy nem normalis az ilyen no az biztos.
Miert hiszi azt,barki is,hogy a csaszar jobb????
3 csaszarom volt,de mit nem adtam volna ha termeszetes uton szulhetek.
Es az elsovel vegig vajudtam a tagulast,a kitolasnal esett a baba szivhangja igy lett surgossegi csaszar.emlekeim szerint fele olyan rossz nem volt a vajudas mint a csaszarok utani par nap.
A masodikat 8 nappal tulhordtam hatha...hatha elindul,de tojt a vilagra aztan az inditasra is.igy a 3. Mar programcsaszar volt es mivel nem vajudtam elotte,egy napig inkubatorban volt a baba legzeselegtelenseggel mert nehezen allt att a kinti eletre.
Es nem vagyok az a nyavajgos tipus.a csaszar estejen elsetaltam a babamhoz,hogy lathassam,a folyoso masig vegebe.
De rohadtul faj...napokig faj..nem orak hanem napok.
Aki onkent ezt valasztja az nem teljesen 100 as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!