Nektek hány kiló ment le a szüléssel?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 11:05
22/24 anonim válasza:
20 jött fel, 10 lement a szüléssel (vizesedtem is), azóta lement magától 7 a szoptatással, pedig eszem egész nap. :P Ha így folytatom, hamarosan meglesz az induló súlyom, a fiam 7 hónapos.
23/24 anonim válasza:
Elso szulesnel 12 kg ment le masnapra. Sokat hiztam, 25 kilot es vizesedtem is. A szules utani 3-4 honapban meg 15 kilo ment le.
A masodik szulesnel 9 kg ment le (4 nappal szules utan mertem), 2 kg maradt csak, mert szerencsere akkor nem sokat hiztam, nem is vizesedtem. Ez a ketto eltunt hamar magatol.
Egyebkent volt baratnom, aki szules utan vizesedett be, de nagyon. Terhesen semmi baja nem volt ezzel, de szulest koveto nap ugy bevizesedett, hogy alig lehetett raismerni. Mar nem emlekszem, hogy mitol volt, meselte, de elfelejtettem, viszont allitolag normalis jelenseg. Vagy masfel hetig rajta volt a viz, annyi volt a sulya majdnem, mint amennyivel szulni ment. Majd megindult le es par nap alatt meg is szunt a dolog.
24/24 A kérdező kommentje:
Megszületett a babám, a végére plusz 10 kiló volt, 10 nappal szülés után -15 :)
2016. ápr. 30. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!